3 ting til boligen du bare MÅ eje

Trænger din bolig til at blive opgraderet lidt på interiørfronten? I så fald får du her tre super smarte ting du med fordel kan pynte din bolig med. Der er tale om ting i meget høj kvalitet og som samtidig har et fantastisk design. Læs med herunder og find ud af, hvilke ting du skal købe næste gang du er på jagt efter boliginteriør.

Mavis møbler

Mavis er et fantastisk mærke inden for møbler. Mærket laver især nogle meget flotte og stilfulde borde og stole. Mavis har i løbet af de seneste par år oplevet en større og større popularitet blandt den danske befolkning. Denne store popularitet er bl.a. kommet til udtryk i form af flere forhandlere som har taget Mavis ind i deres sortiment. En af disse forhandlere er for eksempel Unoliving.com som i forvejen er kendt for at sælge nogle meget kvalitetsfyldte møbler til det danske hjem.

Er du i tvivl om, hvordan Mavis møbler ser ud? Hvis ja, så kan du med fordel læse mere om det populære mærke og se modeller her.

bolig-ting

Kähler baristo

Har du nogensinde hørt om ”slow coffee”? Hvis ikke, så hører du mere nu. Kähler Baristo er en kaffebrygger med god tid. Den producerer den såkaldte slow coffee, hvilket vil sige, at det tager lidt længere tid end normalt at få sig en kop kaffe – men smagen er til gengæld også bedre og mere dyb!

Kähler Baristo henvender sig uden tvivl til dig, der elsker hygge og samvær. Kaffebryggeren er nem at håndtere og kan med fordel stå på stuebordet og brygge kaffe imens du og dine gæster nyder en god film eller blot sidder og hyggesnakker lidt.

Muuto lamper

Muuto lamper er nogle af de flotteste og mest udtryksfulde du kan finde på markedet lige nu. Muuto er et mærke, der især henvender sig til dig som gerne vil have en moderne og trendy belysning uden, at lamperne skal tage for meget fokus fra resten af din indretning.

Artiklen er skrevet i samarbejdde med www.BedreBoligliv.dk.

Be the first to comment on "3 ting til boligen du bare MÅ eje"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*