4 smukke designerlamper til den moderne bolig

Er du på udkig efter nye designerlamper til boligen? I så fald skal du gøre dig selv den tjeneste at læse med her. Her på siden har vi nemlig samlet fire af de smukkeste designerlamper til boligen netop nu!

Denne artikel er skrevet i samarbejde med LYYS.dk.

Caravaggio fra Lightyears

Caravaggio fra Lightyears er efterhånden en klassiker. Denne smukke pendel fra det populære brand Lightyears passer perkekt til det moderne hjem. Caravaggio er især god at hænge op i det store køkken, hvis du for eksempel har et langt bord.

Derudover er den også oplagt til entreen, kontoret osv. Caravaggio fås i forskellige størrelser, hvilket er meget fordelagtigt, da de mange størrelser passer til hvert deres rum.

Discoco lampen fra Marset Barcelona

Discoco lampen fra Marset Barcelona er virkelig en betagende og smuk lampe. Den bærer præg af en masse stilfulde plader som til sammen danner en form for kogle. Lyset som Discoco lampen fra Marset Barcelona afgiver er meget behageligt og vil passe perfekt ind i den moderne spisestue.

Der er ingen tvivl om, at den spanske lampe er et kunststykke i sig selv. Hvis du har en stor hall eller lignende, så vil denne lampe også være et super godt valg. Besøg din lokale lampeforhandler og se lampen i levende live eller se flere lamper fra Marset Barcelona ved at følge linket.

Molecular fra House Doctor

Hvis du gerne vil have en meget særpræget og unik lampe, så er der bestemt ingen tvivl om, at Molecular fra House Doctor er det perfekte valg for dig. Denne meget spektakulære lampe minder mest af alt om en molekyle – som navnet også antyder.

Denne lampe fra House Doctor vil gøre sig rigtig godt i stuen med den moderne indretning. Den er i øvrigt oplagt at hænge i et hjørne i kombination med et par små borde og en plakat på væggen.

Octo fra Secto Design

Hvis du er til det enkle og stilrene design, så er Octo fra Secto Design et meget godt valg. Denne lampe er designet af Seppo Koho og lavet i formspændte birkestave – og det er uden tvivl noget, der giver lampen et smukt udseende. Denne pendel egner sig godt til både køkkenet og stuen, hvor den moderne indretning lever i bedste velgående.

Be the first to comment on "4 smukke designerlamper til den moderne bolig"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*