Afleveringsforretning – vær sikker på, at du ikke bliver snydt

Den tid, hvor man blot går og venter på, at ens nye hus bliver bygget færdigt, er ofte ekstremt lang og uudholdelig for mange. Men den dag hvor ejendommen så endelig står færdig og er klar til at blive overdraget, opstår der nye komplikationer – for hvad nu hvis, man ikke får det, man er blevet lovet, og som man har betalt for? På denne dag hvor boligen skal overleveres, er der et utal af beslutninger, der skal træffes, og det efterlader altså et kæmpe ansvar – og det er her, at bistand ved afleveringsforretningen kan være en rigtig god idé.

Denne bistand sikrer dig, at du får alt det, du er blevet lovet, og at alt går lige efter bogen. Der findes desværre rigtig mange eksempler på, at entreprenører rundt omkring i landet kan finde på at pynte lidt på tallene, eller at tingene alligevel ikke er endt sådan, som man har fået lovet fra starten – det er derfor ganske hensigtsmæssigt med en god og faglig dygtig sparringspartner, der vil kunne hjælpe dig med at besvare alle de spørgsmål, du end måtte have.

Få den nødvendige rådgivning

Der findes forskellige firmaer, der vil kunne hjælpe dig med dette, og som sammen vil gennemgå ejendommen med dig inden afleveringsforretningen. På den måde kan du få et overblik over de mangler og fejl, der end måtte være, og du er dermed bedre klædt på til at mødes med den entreprenør, som du har samarbejdet med. Da det er ejerens eget ansvar at skulle bevise, at der er nogle eventuelle fejl ved byggeriet, er det ganske vigtigt, at man får registreret disse hurtigst muligt inden indflytningen. Et rigtig godt råd er derfor, at man får sig en rigtig god sparringspartner i form af en byggeteknisk rådgiver, så man sammen kan få lavet en afleveringsforretning og dermed undgå at stå med en ejendom, hvor der mangler en hel masse. For skulle det ske, at du ikke får registreret dette inden indflytning, kan det i sidste ende volde dig en hel masse problemer – og også komme til at koste dig dyrt.

Opnå den ultimative sikkerhed

Denne faglige bistand er ganske essentiel for dig, der er i tvivl om, hvordan du egentlig skal forholde dig, når byggeriet skal afleveres. Det er som sagt et kæmpe ansvar at stå med alene, i og med at der er så mange forskellige beslutninger, der skal træffes – og gør man det ikke korrekt i første omgang, kan det have fatale konsekvenser i det lange løb. Sørg derfor for at få faglig bistand ved afleveringsforretningen, så du kan være ganske sikker på, at alt foregår lige, som det skal, og at din entreprenør ikke snyder dig – for det ville da i den grad være rigtig ærgerligt. Med en professionel og faglig dygtig sparringspartner undgår du ubehagelige overraskelser senere hen i forløbet, og du kan i stedet blot glæde dig over din nye drømmebolig.

Find lige akkurat den partner, du ønsker at samarbejde med, og som vil kunne give dig den bistand, der passer til dine ønsker ved afleveringsforretningen. Det er uden tvivl den ultimative sikkerhed for dig som ejer.

Be the first to comment on "Afleveringsforretning – vær sikker på, at du ikke bliver snydt"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*