Dansk design

Livingroom with leather chairs and a table

Danmark er fyldt med lækre designere indenfor boligområdet. I de fleste hjem ser man efterhånden en Lyngby vase eller en vase fra Kähler stå og pynte i vindueskarmen. Danskerne sætter pris på den klassiske minimalisme, som de danske designere udstråler. Dansk design er også lig med en kvalitet, som man ikke finder andre steder. Man ved, at vælger man at købe en Kubus stage fra by Lassen, så vil den vække glæde lige meget om den gives til en på 17 år eller 67 år.

 

God kvalitet er let genkendeligt

Dansk design er tidløst, og det udstråler, at man har en sans for godt design, når man har dansk design stående hjemme i stuen. I mange familier går det danske design også videre til næste generation i familien, når nogen går bort. I mange hjem ser man imponerende samlinger af Royal Copenhagen porcelæn, enten i de gamle klassikere helblonde eller halvblonde musselmalet, eller de nyere fortolkninger såsom mega mussel. Folk kan kende Royal Copenhagen lige så snart de ser det, og denne letgenkendelighed er med til at give designet et kvalitetsstempel. Dansk design er nemlig ikke bare en døgnflue, som bliver skiftet ud fra tid til anden, når der kommer en ny trend. Det danske design er vedvarende, og det kan skabe glæde hen over flere generationer.

 

Dansk design skaber nærhed mellem køber og sælger

Kähler, som dateres 175 år tilbage i tiden, er et af tidens absolut hotteste keramikmærker, og det har de været i efterhånden mange år. Deres smukke vaser og andet keramik pryder mange af de danske hjem, og bliver brugt til både hverdag og til fest. Kähler har formået at få skabt sig en loyal kundeskare, som vil købe mere og mere, hver gang der udkommer et nyt produkt fra deres fabrikker. Et firma som reklamerer med at det hele er håndlavet, og at striberne på de populære Omaggio vaser derfor ikke nødvendigvis er ens, er med til at give dem en ægthed og en nærhed, som man ikke oplever på samme måde, hvis der blot står ”Made in China” under bunden på ens porcelænsvase.

 

Inde på Roomsa kan man købe en masse forskellige lækre, danske designvarer. Her findes der produkter til hele huset. Der kan blandt andet købes lækre produkter fra House Doctor, Stelton og Lyngby, hvor det er muligt at få opfyldt sine ønsker om smukke porcelænsvarer, eller mere trend prægede ting fra House Doctor såsom lækre pyntepuder til sofaen eller et blødt tæppe til at pakke sig ind i, når den står på hygge i sofaen lørdag aften. Fra Stelton finder man blandt andet smukke varer i det populære kobber materiale og andre skønne materialer. Her kan man købe alt fra termokander til lysestager, som kan pynte enhver bolig. Der findes noget for enhver smag, så man kan finde noget til både pynteprinsessen og den minimalistiske køber.

Livingroom with leather chairs and a table

Livingroom with leather chairs and a table

Be the first to comment on "Dansk design"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*