Den gode løsning til solafskærmning inde og ude i boligen?

Den gode løsning til solafskærmning inde og ude i boligen skal findes, for selv om solens varme stråler er en kærkommen ting, så skal der enten skabes skygge eller afskærmes, så det ikke irriterer.

Du kan heldigvis finde mange gode løsninger og materialer til af skærme for solen. Det gør sig både gældende for de indendørs og udendørs løsninger i form af gardiner, parasoller, solsejl med mere.

De gode løsninger er netop, hvad du mere om lige her, men du kan også med fordel, finde det store udvalg af kvalitets muligheder for solafskærmning til boligen på gbl.dk.

De gode muligheder for solafskærmning indendørs

Indendørs finder du mange forskellige muligheder for at skærme mod solens stråler.

Gardiner i dag er ikke bare to stykker stof på en stang, for udvalget dækker og så meget mere. Du finder nemlig løsninger der dækker bredt i form af typer, størrelser, farver og priser. I den billige ende, her finder du almindelige alu persienner, foldegardiner, rullegardiner, plissegardiner og lignede, og i den dyre ende finder du elegante løsninger som panelgardiner eller lamelgardiner.

Mulighederne for solafskærmning i gardin typer giver dig mulighed for fuld mørklægning, transparent eller almindelig dækning for solen uden mørklægnings mulighed.

Den store fordel ved et godt kvalitets gardin er, at ligegyldigt hvilket budget du har, så kan du for ret små penge, både skabe det flotte visuelle look der passer ind i hjemmet, og samtidig sørge for at dæmpe sollyset på den helt rigtige måde.

Muligheder for at skærme solen udendørs?

Muligheder for solafskærmning udendørs er mangfoldigt, hvor mulighederne selvfølgelig passer til hver sin forskellige lejlighed.

Her i Danmark bor vi forskelligt, hvor mange bor i villa, andelsbolig eller rækkehus og lige så mange bor i lejlighed. Her skal man finde den rette mulighed der passer til boligen, og selvfølgelig også til ens budget.

Den lette og nemme løsning parasollen

Den nemme løsning til at skabe skygge og skærme for uv-strålerne er en paralsol.

Parasol er en nem og forholdsvis billig løsning til altanen eller terrassen. Du kan nemlig købe parasoller i alverdens farver, størrelser, materialer og kvalitet, der både dækker det store og lille budget og smag.

Fordelen ved at bruge en parasol udover prisen, er, at du kan flytte den rundt forholdsvis nemt, alt afhængig af, hvor du skal bruge den. Ulempen er til gengæld, at den er ret følsom over for vind og vejr, hvilket betyderm at den falmer og går hurtigt i stykker, hvis du ikke holder den sikker for vejrets rasen.

Den permante løsning i form af markiser

En markisen giver dig god skygge udenfor og kølighed indenfor. En noget dyrere løsning end en parasol, men fordelen ved den større investering er, at det er en permanent løsning der skaber skyggen på terrassen og ikke fylder noget, når den er kørt ind eller sammenrullet.

Kvalitetsmæssigt, finder du markisser i forskellige typer og størrelser, hvor de dyre modeller kommer med motor og større kvalitet i materiale, og de noget billigere modeller rulles op eller køres ind manuelt. Fælles for dem er dog, at du kan gøre markissen modstandsdygtig mod vejret, ved at monterer den med stolper, så vinden ikke river i den.

Solsejl er den smarte løsning til baggården, haven eller terrassen

Solsejl er en populær løsning der kan bruges alle steder. Hvad end det er en solafskærmning til sandkassen, gårdhaven, terrassen eller andet sted i haven eller baggården, kan du for forholdsvis små penge, bruge et godt kvalitets solsejl til at skabe skygge og afskærme mod solens farlige uv-stråler.

Fordelen ved solsejl udover prisen er, at du kan købe solsejl i forskellige typer og størrelser. Du finder nemlig solsejl i vandtæt, vandafvisende eller i den vindstærke model. Hver type har sin fordel, hvor det vandtætte der kommer i den dyre ende, giver dig mulighed for at afskærme og holde dig tør. Den billige løsning er den vandafvisende model, der kun kan klare lette byger i forår og sommer, da regnen vil sive igennem ved større byger. Den vindstærke model giver et godt og stabilt solsejl, der ikke blafrer og kan hænge ude det meste af året, men hvor du ikke kan opholde dig under det i regnvejr, hvis du vel og mærke, gerne vil holde dig tør.

Køb kun den gode kvalitet der er uv-certificeret, for et solsejl skal først og fremmest give dig og børnene beskyttelse mod uv-strålerne, og mange af de helt billige, har ingen beskyttelse mod solen udover de logisk nok, skaber dække, hvilket et helt almindelige lagen som du hænger op, også ville gøre.

Be the first to comment on "Den gode løsning til solafskærmning inde og ude i boligen?"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*