Derfor skal du vælge en dobbeltseng af høj kvalitet

dobbeltseng

Valget af din kommende dobbeltseng er meget afgørende for kvaliteten af din søvn. Alle mennesker er forskellige. Dette gælder i særdeleshed også menneskekroppen i sin helhed. Alle mennesker har forskellige behov, som skal dækkes, og det kan for eksempel være meget svært at finde en madras eller seng, som passer perfekt til både mand og kvinde i et parforhold.
Det er sjældent, at folk tænker over, hvor vigtigt sengevalget egentlig er for din søvn. Hvis ikke sengen passer til dine personlige behov, kan søvnkvaliteten forværres betragteligt, og det kan have alvorlige konsekvenser.
Folk med kritisk søvnløshed kan opleve svækket immunforsvar, forhøjet blodtryk, stress, overvægt, eller hjertekarsygdomme. Søvnen holder kroppen sund, så kroppen kan reducere risikoen for disse alvorlige sygdomme. Studier foretaget af danske forskere viser, at søvnen er en af de vigtigste faktorer til et langt og sundt liv. Du kan læse mere om søvnforskernes opdagelser her.

Hvad har sengens kvalitet at sige?

Kvaliteten af din seng er altafgørende for at danne den perfekte base for din krop. Du tilbringer én tredjedel af dit liv i din seng. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke går på kompromis med kvaliteten i sammenhæng med et køb af en ny seng.
Forskere har fundet ud af, at en seng med de perfekte rammer for din krop gør, at du kan sove bedre og din krop har den optimale baggrund for at restituere og være klar til den kommende dags strabadser.
Søvnen er opdelt i forskellige faser, hvor den dybeste fase også udgør den vigtigste fase. Her er der lukket ned for alle processer i kroppen undtagen én, som er med til at tomme hjernen og restituere din krop. Uden denne proces kan den menneskelige krop ikke fungere, hvilket også understreger søvnens livsvigtige egenskaber.
For at kunne nå den dybeste fase i din søvn er det nødvendigt, at din krop ikke forstyrres i løbet af natten. En seng, der ikke passer til dine personlige behov vil gøre din søvn urolig, og det vil forstyrre den dybe fase af søvnen. Derfor er det vigtigt, at din seng er af en høj kvalitet, og at den er tilpasset dine personlige behov bedst muligt. Du kan læse mere om forskellige dobbeltsenge og deres egenskaber her.

Parforhold og dobbeltsenge

Dobbeltsenge er det mest almindelige blandt par. Men det er også i forbindelse med dobbeltsenge, at de største fejltagelser begås af den enkelte forbruger.
Mange par glemmer at tage højde for den fysiske forskellighed mellem mand og kvinde. Dette er en typisk fejl, som i mange tilfælde vil forværre søvnkvaliteten for mindst én af personerne.
Den fejltagelse, som begås af rigtig mange par er, at der ikke købes separate madrasser, hvorfor der ikke tages højde for både manden og kvindens individuelle behov. En mand kræver typisk en hårdere madras end en kvinde, da mænd som regel vejer mere end kvinder. Hvis der købes samme madras til begge parter, vil mindst én af personerne ikke få den optimale madras, eller også går parret på kompromis og køber en madras, som hverken passer til manden eller kvinden.

Be the first to comment on "Derfor skal du vælge en dobbeltseng af høj kvalitet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*