Disse forskellige altantyper kan du få

Altaner er en rigtig fed tilføjelse til din bolig. Rigtig mange boligejere, og lejere drømmer om at have en altan på deres bolig – og rigtig mange boligsøgende vægter også det at den bolig de ser efter har en altan, ret højt i søgningen.

At have en altan på sin bolig giver en rigtig dejlig frihed. Mange bruger altanen som en ekstra opholdsstue. Alt efter hvordan altanen er udformet, kan man bruge den i de varmere måneder – nogle gode overdækkede altaner kan også bruges i de koldere måneder, men altaner er klart mest brugbart og brugte om sommeren og foråret.

Altanen bliver brugt meget forskelligt, men tit og ofte bruger folk altaner til at nyde deres mad, hvad enten det er frokost eller aftensmad i de varmere måneder. Her er det oplagt at kunne sidde udenfor og spise. Bor man eksempelvis i lejlighed, er der ikke så meget udeareal man kan sidde og nyde frokosten på, bliver altanen brugt rigtig flittigt.

Derfor er der også rigtig mange boligforeninger og lignende, hvor beboerne drømmer om at få opsat en altan på deres lejligheder. At få en boligforening til at være med på ideen med altaner, kan godt være noget af en kamp – men går i mange sammen om at få altaner på boligerne står i noget stærkere, end hvis i forespørger 1 og 1.

Altantyper

Der findes forskellige altantyper, som passer til forskellige typer af boliger og til forskellige formål.  Herunder går vi igennem nogle af de mest bruge typer af altaner.

Åbne altaner

Den åbne altan er en meget populær type af altaner til især til folk der ikke har lyst til at vedligeholde meget. En åben altan er total vedligeholdelsesfrie og er for mange der for et rigtig godt valg som altan. Altan er gerne brugt til 2 plans huse og til lejligheder hvor der ikke er så meget plads til at have store altaner, der fylder hele bredden af boligen.

Glasinddækket altan

Er du interesseret i at have din altan i brug hele året og ikke kun når det er godt vejr, så kan det være en god ide at kigge på en glasinddækket altan. Udover dette har den glasinddækkede altan den gode egenskab, at den er energivenlig på den måde at en sådan altan holder godt på varmen, som gør at man kan spare en del på varmeregningen fremadrettet. En glasinddækket altan er også et godt valg hvis man er generet meget af støj, da altaner nedsætter støj fra veje og trafik.

 

Be the first to comment on "Disse forskellige altantyper kan du få"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*