Få det perfekte soveværelse

Om soveværelset er det sted du ligger og slapper af efter en lang arbejdsdag eller om du håber på at få selskab derinde, vil en forbedring af indretningen på dit soveværelse være en stor fordel for dig.

Ligegyldigt hvorfor du er på dit soveværelse vil en opgradering af værelsets vigtigste møbel øge din komfort imens du befinder dig i soveværelset. Du kan på denne side finde en elevationsseng – har du ikke brugt en sådan før, har du en kæmpe positiv overraskelse i vente.

Det rare ved at have en elevationsseng er, at du ikke har brug for at stable puder under dit hoved for at ligge behageligt imens du ser TV. Udover at en elevationsseng er en funktionel forbedring af dit hjem, er sengene fra Bedre Nætter yderst æstetiske i deres udtryk. Sengene sælges med madrasser som du personligt kan vælge fastheden på, sådan at den er tilpasset dine præferencer.

Belysningen har indflydelse på kvaliteten af din søvn

Når du har den perfekte seng i dit soveværelse, mangler du at finde den rette belysning til dit individuelle behov. Er du en af dem, som tit har svært ved at sove om natten, kunne det være fordi din soveværelseslampe er for kraftig – stærkt lys kan påvirke din søvnrytme flere timer efter du har været udsat for det.

Hvis du er typen der ligger og læser i sengen kunne det være en fordel for dig at investere i en mere dæmpet lampe. Du vil takke dig selv for det, når du vågner næste morgen og føler dig meget mere udhvilet end du er vant til.

Ud over væglampen kunne du også have brug for at udskifte din loftslampe med en der er bedre tilpasset til dit behov – hvis du har et kombineret soveværelse og kontor og måske en kone der gerne vil sove imens du arbejder, kunne det være du har brug en lampe med en ekstra tyk skærm, som du kan vinkle sådan at du kan se tasterne på din computer uden at forstyrre konens skønhedssøvn.

Du kan finde en lampe fra BAUHAUS, som har et enormt stort sortiment!

Be the first to comment on "Få det perfekte soveværelse"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*