Flere danskere optager forbrugslån, når de skal købe nye ting til deres hjem

Det er ikke nogen hemmelighed, at man er nødt til at have penge for at kunne købe nye ting til sit hjem. Vi alle har dog ikke lige mange penge og det betyder også, at flere danskere optager forbrugslån for at kunne få råd til de ting, som de mangler til deres hjem. En smart og hurtig måde at få råd til det du står og mangler.

Samtidig er hele ansøgningsprocessen ved et forbrugslån ofte meget hurtigere end ved et almindeligt banklån, hvilket kan være en fordel, hvis du står og skal bruge pengene nu.

Typisk tager en ansøgningsproces ved et almindeligt banklån flere uger, hvorimod at pengene ved et forbrugslån allerede kan stå på din konto i løbet af et par dage. Anvender du dit NemID ved din ansøgning, kan du i nogle tilfælde allerede se dine penge samme dag på din konto.

Ydermere slipper du for at skulle ned og redegøre for din økonomiske situation med et forbrugslån, da hele processen foregår over internettet.

Giver frihed i din økonomi

Samtidig kan et forbrugslån give dig mere frihed i din økonomi og en frihed som du kan vælge at bruge på nye ting til dit hjem. Ved et forbrugslån har du mulighed for at låne alt fra 100 kr. og op til 350.000 kroner og visse steder 400.000 kroner. Du kan ansøge hos flere låneinstitutter, hvis du skal bruge et beløb, der er højere end 400.000 kroner.

Du kan bl.a. læse en gennemgående artikel om forbrugslån på denne side. Her kommer bl.a. en Senior Privatrådgiver fra Danske Bank med input til forbrugslån.

Du kan bruge dine penge til udbetaling af din bil eller blot til forbrug af nye ting til dit hjem. Optager du et banklån, vil du skulle fortælle din bank, hvad du skal bruge dine penge på, hvilket kan være en hindring, hvis du ikke har i sinde, at bruge pengene på en eller flere aktiver, der kan sælges igen.

Et forbrugslån kan sagtens være den rette og bedste løsning for dig. Det passer til dig, der ønsker at optage et hurtigt lån online. Samtidig undgår du at skulle bruge tid på at indsamle årsopgørelser og andet til din bank, da det er mere kompliceret og heller ej lige så anonymt, som et forbrugslån online.

Forbrugslån uden sikkerhed

Samtidig er en af de helt store fordele ved at optage et forbrugslån uden sikkerhed, at du kan låne penge selvom du ikke har mulighed for at pantsætte værdier i f.eks. dit hus eller bil. En god idé er at sammenligne forskellige udbydere, da det ikke er alle låneudbydere der tilbyder optagelse af et forbrugslån uden sikkerhed.

Langt de fleste låneudbydere der tilbyder forbrugslån online, vil dog kunne tilbyde dig et forbrugslån uden sikkerhed, men gør altid dig selv den tjeneste at modtage 3 forskellige tilbud, så du er sikker på, at få dit forbrugslån til den bedst mulige pris.

Hvem kan optage et forbrugslån?

For at kunne optage et forbrugslån, er der naturligvis nogle forskellige krav og betingelser der skal være opfyldt. Du skal blandt andet være fyldt 18 år og dermed myndig samt ikke være registreret i RKI over dårlige betaler eller Debitor Registret.

Nogle låneudbydere stiller krav om, at du skal være fyldt 20 år og have en fast indkomst, men det er langt fra alle. Desuden er der ofte krav om, at du skal have dansk statsborgerskab, et dansk telefonnummer, en dansk folkeregisteradresse og en bankkonto.

Yderligere skal du være i besiddelse af et NemId, en aktiv e-mailadresse og ikke have navne- og adressebeskyttelse hos din kommune.

Hvad koster et forbrugslån?

Der vil altid være denne problematik, når du ansøger online om et lån, at du ikke kender den endelige pris på lånet, før du ser det konkrete lånetilbud. Sådan vil det også forholde sig, hvis du går ned i sin bank, da renten og de specifikke betingelser for det enkelte lån først vil blive fastsat herefter.

Derfor er det vigtigt, når du søger efter det rette forbrugslån til dig, at du ikke blot vælger det første og det bedste lån. Du er nødt til at sammenligne flere forskellige lånetilbud for at finde frem til det billigste lån.

Heldigvis findes der i dag et hav af hjemmesider, hvor de laver overskuelige sammenligningstabeller af de forskellige forbrugslån, der lynhurtigt kan give dig et overblik over, hvilket forbrugslån du skal vælge.

Kilde: www.voreslaan.dk

Be the first to comment on "Flere danskere optager forbrugslån, når de skal købe nye ting til deres hjem"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*