Flotte hotelindretninger

Interior design series: Modern Bedroom in white

Har du rejst i Laos, Cambodia, Peru eller andre udviklingslande? Så har du sandsynligvis oplevet nogle ret snuskede hotelværelser. Selv i Berlin og London kan man komme ind på steder, der uden tvivl kunne trænge til at få udskiftet alt interiør.

Selvfølgelig har rengøringen en hel del at sige, hvis man gerne vil have sine gæster til at føle sig godt tilpas, men der er en masse andre ting, du kan gøre for at optimere dine hotelværelser.

Et godt eksempel på et dansk hotel, der har gjort rigtig meget ud af design og indretning er Danhostel Copenhagen City.

Lækre hotelindretninger behøver ikke at være dyre

Hotelindretningen har stor betydning for, om du trækker kunder til. Hvis pladsen føles alt for trang, eller der ikke er basale faciliteter, vil det uundgåeligt afholde mange gæster fra at booke sig ind på dit hotel. Der er dog en række nemme tips, du kan følge, hvis du gerne vil indrette flotte hotelværelser.

 1. r grundigt rent
  Det er lige blevet sagt, men nu siger vi det lige én gang til. Gør rent. Der er ikke noget værre end at komme ind i et rum, hvor nullermændene bor i hjørnerne, og man stadig finder hår fra de tidligere besøgende i risten på badeværelset.
 2. Gør plads!
  Det er irriterende at skulle mase sig forbi hinanden, når man skal fra sin seng og ud af døren. Det kan godt være, at dine rum er små, men der findes smarte løsninger, der kan rumme alt det nødvendige og stadig give plads til, at dine gæster kan bevæge sig. Indret for eksempel med senge, der kan klappes ud fra væggen, når der er behov for dem om aftenen, og som kan foldes op, når der skal skiftes tøj og gøres klar til en dag med oplevelser.

Udnyt også væggene højt oppe. Her kan du med fordel hænge hylder op, så tasker, tøj og bøger ikke roder i øjenhøjde.

 1. Få det til at virke større
  Indret dit hotel i lyse farver. Udover at give følelsen af renlighed, får det også rummene til visuelt at se større ud. Det kan selvfølgelig også komme til at virke lidt koldt, men så kan du med fordel vælge en enkelt farve, som blot udgør en detalje. Spejle og masser af lys virker ligeledes til at gøre værelserne mere rummelige.
 2. Plads til opbevaring
  Det siger nok sig selv, men at have plads til at hænge sin jakke og smide sin taske hører med til en god hotelindretning. I værelser hvor der skal bo mange, kan det være en god ide at have skabe, der bliver lukket af. Mange ting på lidt plads får hurtigt rummet til at virke rodet.
 3. llesrum
  For mange er en del af rejsen også, at man møder nye mennesker. Indret hyggelige opholdsrum, barer eller caféer, der lægger op til socialt samvær. Her kan du arrangere forskellige aktiviteter, der automatisk vil føre folk tættere sammen.

Det er nemt at gøre et hotel flot og indbydende. Det kræver blot, at du bruger lidt tid på det. Forsøg at holde en rød tråd gennem hele projektet, så den visuelle identitet er den samme lige fra lobbyen til badeværelset.

Be the first to comment on "Flotte hotelindretninger"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*