Guide: Sådan giver du den bedste morgengave

 

Morgengaven gives til husbond og hustru dagen efter brylluppet. Her på siden zoomer vi ind på gavetypen og giver dig en god fornemmelse af, hvilken morgengave som er den bedste at give anno 2017.

Vidste du? I gamle dage var bruden den eneste, der fik en morgengave. Her fik hun et på forhånd aftalt pengebeløb. Dette beløb havde til formål at sikre bruden særeje, hvis hun ikke fik børn og dermed – juridisk – mistede retten til at arve sin husbond.

I dag er det heldigvis ikke ovenstående problemstilling, der ligger til grund for at give hinanden morgengaver. I dag gives morgengaver af lyst og kærlighed.

Den bedste morgengave er en oplevelse

Hvis du som mand eller kvinde vil give en morgengave, der kan få de sorte rander under øjnene væk som dug for solen, så bør du give en oplevelse.

I dag har det moderne menneske fået nok af materialistiske ting og sager. Det er nemlig ikke dét, der i sidste ende betyder noget. I sidste ende er gode minder og oplevelser meget mere værdifulde sammenlignet med en ny højttaller eller en Kählervase – for den sags skyld.

Hvilke oplevelser findes der?

Svaret på dette spørgsmål begrænses kun af din fantasi. I dag er det muligt at finde oplevelser, der tilgodeser alles behov. Herunder har vi listet tre bud på best-selling oplevelser, der med stor sandsynlighed vil være gode at give for dig.

Til ham: Dit eget whiskyfad

Til ham der elsker whisky, er dette en oplevelse, som vil falde i god jord. Denne ”oplevelse” giver dig mulighed for at give ham sit eget whiskyfad. Et whiskyfad, hvor det er muligt at få sin egen etikette på – hvor sejt er det ikke lige? Han kan også følge udviklingen af sin whisky, da Trolden Bryghus (udbyderen) tilbyder smagninger hver 6. måned i 3 år.

Til hende: Helle Thorup Scrup og Wrap

Vil du forkæle hende ud over det sædvanlige? Forær hende et gavekort til en kropsbehandling hos den populære Helle Thorup i Aarhus. Oplevelsen indebærer en grundig og aromatisk bodyscrup, tropisk vandafrensning, indsmøring i kropsmaske og slutteligt en afslappende hovedbundsmassage.

Fælles oplevelse: Ystad Saltsjöbad

I Sydsverige, nærmere bestemt Ystad, finder du et lækkert og luksuriøst spahotel ved navn Ystad Saltsjöbad. Dette hotel vil danne de perfekte rammer for et romantisk ophold, der med fordel kan nydes et par uger efter brylluppet, hvor I med stor sandsynlighed trænger til at nyde hinanden i ro og mag.

Hvis du ikke allerede vidste det, så kan du købe og finde et stort udvalg af morgengaver hos DuGlemmerDetAldrig.dk heriblandt ovenstående oplevelser.

Historien bag morgengaven

Det at ”give morgengave” efter brylluppet startede faktisk 400-500 år f. Kr. For de ældste germanske stammer var det en skik, at brudgommen (overværet af slægtningen) gav sin brud en gave morgenen efter brylluppet. Man gav morgengaver af forskellige grunde i sin tid. På Wikipedia kan du læse om disse grunde og ikke mindst blive klogere på, hvordan morgengave-trenden har udviklet sig op gennem årene til i dag.

 

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment on "Guide: Sådan giver du den bedste morgengave"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*