Guide til portservice: Det skal du være opmærksom på

Har du en virksomhed, hvor I ofte skal ind og ud af porten, er det virkelig irriterende, hvis jeres port går i stykker alt for ofte. Det kan gøre, at I har en masse tid, som I spilder, fordi I ikke kan få porten i eller op. Det er rigtig træls. Det er derfor en god ide, at I får lavet portservice på den jævnligt. Det er nemlig med til at spare jer for rigtig meget tid i det lange løb.

Det er ikke sikkert, at I behøver at skifte den gamle port ud, hvis den intet fejler. Hvis I gerne vil beholde den, kan I starte med at høre, hvad de siger, når de kommer og laver portservice hos jer. Det er selvfølgelig dyrt, hvis I skal have skiftet hele porten ud. Det kan derfor være rart, hvis I har mulighed for at beholde den.  Det er en rigtig god mulighed for jer for at spare noget tid og nogle penge i det lange løb. Du kan finde portservice hos Nordsjællands Port Center.

Portservice til indre og ydre porte

I en stor virksomhed vil I typisk have flere porte. Det kan være en port ind til selve grunden og porte ind itl jeres bygninger. Det er selvfølgelig vigtigt, at I får lavet portservice på begge dele. Det kan nemlig også være med til at lette arbejdsgangen. Hvis du har store porte, som virksomhedens biler skal køre ind af, eller hvor du skal have læsset eller lodset varer igennem, er det vigtigt, at de nemt kan gå op og i. Det er med til at gøre arbejdsdagen nemmere for jer.

Det er tungt og hårdt for dine medarbejdere, hvis de skal stå og bakse med at få op til fem meter høje porte åbne. I det tilfælde er det den bedste løsning, at det foregår elektronisk. På den måde er der ikke nogen, der kommer til at overanstrenge sig, og du får nogle medarbejdere med mere fysisk overskud til at klare andre opgaver. Men når noget er elektronisk, kræver det selvfølgelig også, at der regelmæssigt bliver tjekket op på det.

Portservice til private

Hvis du har en garageport som privat, kan du selvfølgelig også få brug for at få lavet portservice på den, og det er da også en god ide, at du får gjort det regelmæssigt. Som privat er en garageport jo også en stor investering, og det handler derfor om at passe så godt på den som overhovedet muligt. Derfor skal den også serviceres med jævne mellemrum, så du kan være sikker på, at den holder bedst muligt.

Hvis du ikke får din port serviceret regelmæssigt, kan du også risikere, at den til sidst bliver så slidt og gammel, at den bliver alt for nem at bryde op. Det ville være ærgerligt, hvis det bliver for nemt for tyve at komme ind til din bil og til de andre ting, som du har i din garage. På den måde kan det hurtigt blive meget dyrere for dig, end hvis du havde brugt nogle penge på at få nogen til at komme og kigge på porten.

Be the first to comment on "Guide til portservice: Det skal du være opmærksom på"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*