Indretning af gæsteværelset anno 2016

Hvordan skal gæsteværelset egentlig indrettes i 2016? Det spørgsmål kan du få svaret på ved at læse med her. Her på siden bliver der nemlig set nærmere på, hvilke trends og tendenser, der hersker inden for indretning af gæsteværelset netop nu.

Innovation Living sovesofaen er den perfekte gæsteseng

På et gæsteværelse finder du typisk en eller anden form for gæsteseng. Dog er det ikke længere nok at have en ”kedelig” boxmadras med et par puder og dyner ovenpå. I dag må gæstesengen godt tage sig lidt bedre ud.

Det har bl.a. betydet, at flere og flere vælger en sovesofa til gæsteværelset. Og ikke hvilken som helst sovesofa. Der er nemlig typisk tale om en sovesofa fra danske Innovation Living, der er kendt for at lave nogle helt fantastiske møbler som kan få ethvert værelse til at blive fyldt med energi og liv.

Innovation Living er kendt for at designe smukke sovesofaer i en umådelig høj kvalitet. Derfor er dette brand et oplagt valg, hvis du gerne vil have et smukt møbel til gæsteværelset og samtidig have, at dine gæster kommer til at sove helt fortrinligt. Langt de fleste Innovation sovesofaer er nemlig udstyret med de komfortable pocketfjedre.

Se stort udvalg af de bedste Innovation Living sovesofaer.

Plakater og wallstickers skaber liv

Hvis du føler, at dit gæsteværelse ser en smule kedeligt ud, så kan du med fordel købe dig et par plakater og måske nogle wallstickers. Plakater og wallstickers er nemlig blevet uhyre populære at bruge i indretningen – især de mere ”retro” af slagsen.

Gå på opdagelse i din lokale plakatbutik eller find noget smukt til væggen på internettet. Der findes et væld af gode forhandlere som uden tvivl har noget, der vil matche dit gæsteværelse helt perfekt.

Lav en hyggelig belysning

Gæsteværelset skal også udstyres med den rette belysning. Belysningen på gæsteværelset må gerne være hyggelig og indbyde til ro. Derfor kan du med fordel gå efter nogle lamper, der ikke udsender et alt for skarpt lys. Alternativt skal du vælge lamper, hvor det er muligt at justere lysstyrken. På den måde har dine gæster fuld kontrol over, hvor meget lys de egentlig ønsker på værelset.

Opsummering

  • Innovation Living sovesofa som gæsteseng
  • Plakater og wallstickers på væggen skaber liv
  • Belysningen skal indbyde til hygge og ro

Be the first to comment on "Indretning af gæsteværelset anno 2016"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*