Kunsten at indrette en lejlighed på budget

Vi kan godt blive enige om, at det er dyrt at indrette en lejlighed. Problemet er, at hvis du altid køber de billigste ting til din lejlighed, så kommer den til at føles billig. Kunsten ligger i at betale lidt for indretningen, men at din lejlighed virker luksuriøs og hyggelig.

Nu ved jeg hvad du tænker:

Jeg er ikke god til indretning og gider ikke bruge en masse tid på det.

Heldigvis, så kan du ved at købe de rigtige ting og ændre nogle enkelte ting i lejligheden få den til at føles meget dyre end den egentlig er.

Lær hvordan ved at læse artiklen.

Gem opbevaringen væk

Lejligheder er normalt ikke så store, og det er derfor vigtigt at udnytte pladsen så godt som muligt. Der er mange måder at gemme din opbevaring væk, men grundideen er den samme:

Ting som en seng, sofa, bord og stole er objekter, som du skal have i din lejlighed. Når du har begrænset plads, så skal du sørge for at objekterne har 2 funktioner. F.eks. en puf med opbevaring.

Du kan have opbevaringsrum under sengen på hjul, som du let kan trække ud, men som ikke tager ekstra plads.

Køb et sofabord, som har en ekstra hylde, hvor du kan have ting på.

Der er mange flere kreative måder at gemme opbevaringen væk, så længe at du bare tænker på at tingene skal have to funktioner.

Gør hjemmet mere personligt med midlertidigt tapet

Hvis du har været heldig at finde en lejebolig i Odense, København eller Århus, så må du ofte ikke male væggene eller sætte permanent tapet på. Det kommer du let uden om med midlertidigt tapet.

Midlertidigt tapet eller wallstickers gør det muligt at give en ekstra dynamik i dit rummet. Den bedste måde at bruge det på er ved at vælge at sætte midlertidigt tapet op på en enkel væg, mens du holder de andre vægge hvide.

Køb udstillingsmøbler

Hvis du gerne vil have gode møbler til en ufattelig god pris, så bør du købe udstillingsmøbler.

Nye møbler er ligesom nye biler:

De falder utroligt meget i værdi i starten, medmindre det er en speciel model.

Du skal derfor kigge efter møbler, som enten står fremme i butikken eller også skal du købe møbler der har stået fremme i et hus, som skulle fremvises. Møblerne er ligeså gode som nye, da de stort ikke er blevet brugt til at sidde i, men de har samme pristab som andre brugte møbler.

Med de penge du har sparet på dine møbler, så har du råd til at hyre et par flyttemænd.

Bland gammelt og nyt

Hvis du gerne vil gøre dit hjem mere hyggeligt, så bør du både have nogle gamle og nye ting i huset.

Der er en rigtig og forkert måde at gøre det på:

Den rigtige måde er at have nye hårde hvidevare og møbler, og så have nogle gamle ting som et gammelt skab, dekorationer, billeder eller lignende.

Årsagen til at det er den rigtige måde at gøre det på er at det får et nyt hjem til at se hyggeligt ud og ikke bare ligner et gammelt hjem.

Brug teknologi som en del af indretningen

En af de ting som får et hjem til at virke nyt og lækkert er at bruge teknologi, som andre ikke har i hjemmet.

Hvis du har en altan så er en billig ting, som de færreste har en sensorlampe, som automatisk tænder når du er ude på altanen.

En anden smart ting, som du kan gøre installere i dit soveværelse er en klappesensor. Der findes ikke noget så sejt som at kunne styre lyset bare ved at klappe. Du kan købe en klappesensor til et par hundrede kroner, og den er ikke specielt svær at installere.

Be the first to comment on "Kunsten at indrette en lejlighed på budget"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*