Mange danskere dropper indboforsikringen

Der er rigtig mange danskere, der vælger at droppe deres indboforsikring. I langt de fleste tilfælde er det noget, der handler om, at du har mulighed for at spare penge, hvis du dropper denne. Det er dog en skam, da det er en stor risiko at løbe, hvorfor det bestemt også er noget, der frarådes på absolut kraftigste vis. Hvis det er noget, du selv har gået med tankerne om, så skal der selvfølgelig ikke herske nogen tvivl om, at du ikke bør opsige din indboforsikring.

 

Nu kan det meget vel være, at du tænker hvad, du så bør gøre, hvis du er af den opfattelse, at du bruger for mange penge på din nuværende forsikringsløsning. I stedet for at opsige den, så er det markant bedre, at du i stedet vælger at gå på jagt efter en løsning, der er billigere, men samtidig tilbyder den samme dækning som din nuværende, hvis det vel at mærke er noget, du har brug for – i nogle tilfælde vil du endda både kunne få en bedre dækning og en bedre pris.

 

Du skal ikke opsige din indboforsikring

Der begås mange tusinde indbrud i private boliger hvert år, så derfor skal du naturligvis ikke tro, at du ikke kan ende med at blive udsat for det selvsamme. Derfor er det både en god idé, at du sørger for at sikre din bolig med et godt alarmsystem, men det er mindst lige så vigtigt, at du har fokus på at have en god indboforsikring, så du er garanteret, at du ikke står med håret i postkassen, hvis det skulle hænde, at du pludselig kommer hjem til en bolig, der er blevet tømt for indbo.

 

Hvis du har besluttet dig for, at du skal have en billigere indboforsikring, så er det en god idé, at du sørger for at sammenligne dine muligheder. Det kan du vælge at gøre på manuel vis ved at indhente forskellige tilbud, hvilket dog er en meget tidskrævende affære eller du kan i stedet vælge at bruge en portal som Ekonomi.dk til at indhente tre gratis og uforpligtende tilbud på din indboforsikring – det er den absolut bedste og mest effektive metode.

                                     

Hvornår er en indboforsikring for dyr?

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det bestemt kan være svært at vurdere, hvornår en indboforsikring er for dyr. Nogle vil mene, at den ikke må koste mere end et par tusinde om året, mens andre er klar over, at hvis du har indbo for en høj værdi og samtidig har et ønske om, at få en god dækning, så er du nødsaget til at betale en kende mere end dette.

 

Du kan dog være sikker på, at du betaler for mange penge for din forsikring, hvis den reelt set dækker mere end hvad, du har i din bolig. Derfor skal du også sikre dig, at du faktisk modtager og accepterer et tilbud, der harmonerer med den værdi, dit indbo reelt set har – ellers vil du lige netop komme til at betale for mange penge for din forsikring, hvilket der bestemt ikke er nogen grund til.

Be the first to comment on "Mange danskere dropper indboforsikringen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*