Mangler du nye flotte glas? Så er glassene fra danske Eva Solo muligvis løsningen

Eva solo glas og kande med vand

Drikkeglas og især vandglas kan være svære at holde pæne, da mange af os ofte bruger dem til hverdag og putter dem i opvaskemaskinen, hvor de bliver kalket til og efterlades knapt så pæne

Derfor kan det være en god idé engang imellem at skifte dine drikkeglas ud og investere i nogle nye. Hvis du godt vil have nogle, der er lidt ekstra pæne til, når du får gæster på besøg, så vil det måske være en idé både at købe nogle almindelige, billigere, eventuelt farvede drikkeglas til hverdag og så bruge lidt ekstra penge på nogle super flotte vandglas til fest og andre festlige begivenheder.

Det er ikke kun rart at have noget nyt, som man kan servere drikkevarer i for sine gæster, det er også altid dejligt at kunne servere det i noget æstetisk smukt designet, så man ikke kun nyder selve indholdet i glasset, men også nyder det smukke ydre, udseende. Eva Solos farvede drikkeglas er et godt bud på nogle nye hverdagsglas, men de kan også sagtens bruges til fest, for i og med at de er farvede, så bliver de ikke grimme i opvaskemaskinen, og de kan samtidig holde til lidt af hvert, da de er lavet af hærdet glas og er varmeresistente. Desuden findes de i forskellige farver, så du kan dække et smukt bord til gæsterne med flere farver; det giver ofte et lidt mere personligt look, end hvis alt på bordet er ens. De flotte glas kan du desuden bruge til andet end bare at drikke af, f.eks. lækre skyrdesserter, chiagrød, eller andre lækkerier.

Hvis du ikke er til de farvede drikkeglas, kan de dog også fås i den typiske klare farve, vi kender fra helt almindelige glas, dog stadig holdbare med hærdet glas og resistente overfor både varme og kulde; disse Eva Solo drikkeglas giver et mere stilrent look til forskel fra de farvede glas.

Vil du gå hele vejen og investere i helt nye, pæne glas, som kun skal bruges til festlige begivenheder, så skal du tage et nærmere kig på Eva Solo vandglas. Disse glas er (som resten af serien) skråt skåret på kanten, hvilket ikke kun gør det nemt at få hele glassets indhold ned uden at knække nakken bagover, det gør dem også ekstremt smukke at se på. De er flotte og elegante og vil passe perfekt ind i din pæne opdækning af bordet, som du desuden også kan dække med andre af seriens smukke glas, da der er mange at vælge imellem, og det er jo meget rart at have enten hele serien, eller i hvert fald bare vand- øl- og vinglassene, da det er de glas, de fleste af os bruger, når vi får gæster.

 

Be the first to comment on "Mangler du nye flotte glas? Så er glassene fra danske Eva Solo muligvis løsningen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*