Populære gaveønsker til boligen

Vi kommer ikke uden om det. Juleaften 2017 kommer ligeså stille snigende hen mod os. Derfor kan vi – når alt kommer til alt – ligeså godt finde ønskesedlen frem og begynde at notere ønsker ned.

 

Men hvad skal vi boligelskere egentlig ønske os?

 

Et spørgsmål der kan være svært at svare på for mange. For hvad mangler boligen for at være helt perfekt? Typisk noget du ikke lige kan svare på med det samme. Lad os hjælpe dig lidt på vej. Vi har lavet det her indlæg, så du kan få tankerne i gang og finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig lå under juletræet d. 24. December 2017.

 

Et sengestel til dobbeltsengen

Her på Gallerifrem har vi en stærk fornemmelse af, at gaverne bliver store i år. Faktisk så store, at de ikke kan være under juletræet – medmindre du har fældet det største i byen. Vi tror, at et sengestel til dobbeltsengen bliver et af de mere populære gaveønsker. Har du overvejet sådan et stel?

 

Et sengestel er et super smart møbel, der kan få din seng til at se meget bedre ud. Derudover kan du få stel med opbevaringsplads, hvilket altid er lækkert. Mere og smartere opbevaringsplads er altid et skridt i den rigtige retning i forhold til at have en indbydende bolig.

 

Find inspiration til valg af sengestel til dobbeltsengen her: http://sengestel.dk/180-x-200/.

 

Fototapet til den nøgne væg

Har du en stor og nøgen væg, der godt kunne trænge til lidt liv og energi? Hvis ja, så er det ”nye” at få lavet et stort fototapet. Et fototapet kan for eksempel være et landskabsbillede, et billede af en storby eller måske et billede du selv har taget?

 

Hvis du for eksempel har en væg, hvor din cykel hænger, så overvej lige det her: Forestil dig, at du på væggen har et billede af en flot vej fra alperne eller lignende. Det vil skabe den sejeste synergieffekt mellem væggen og cyklen. Nogle vil måske kalde den for tredimensionel. Denne tankegang kan du også overføre til andre ting. For eksempel et billede af en kaffeplantage på den væg, hvor du plejer at drikke/lave kaffe.

 

Flotte designerlamper til stuen

Hvis du allerede har fyldt væggene tilstrækkeligt ud, kan du overveje at ønske dig en eller flere flotte designerlamper. I Danmark er vi kendt for at have nogle af de dygtigste designere, når det kommer til lamper. Derfor er der ingen undskyldning for ikke at finde en flot lampe du synes om.

 

Designerlamper fungerer tit og ofte som kunstværker i og med, at de er så flotte og spektakulære. Det er godt at have i baghovedet, når du skal finde den model du ønsker dig. Vælg gerne en som skiller sig ud og som vil harmonere godt med din nuværende indretning i stuen.

 

Har du fået nok ting til boligen? Ønsk dig oplevelser!

Nogle gange kan du også bare få nok af at ønske dig flere ting til boligen. Hvis du er nået det stadie, så bør du læse ekstra opmærksomt med nu. Det perfekte alternativ til ting til boligen, det er oplevelser. Oplevelser på ønskesedlen vil give dig minder du med stor sandsynlighed ikke vil glemme lige foreløbig.

 

Anbefaling: Hvis du virkelig gerne vil have nogle uforglemmelige oplevelser, så bør du søge mod vores naboer i Norge. Norge er et fantastisk land, der byder på en overflod af spændende oplevelser. Alt fra nogle af verdens bedste spaophold i Oslo til spækhuggersafari i Lofoten. Hvis du overvejer at skrive norske oplevelser på ønskesedlen, så bør du tage et kig på denne side: https://opplevelsesgave.com/julegavetips/. Siden handler om julegavetips med udgangspunkt i de bedste oplevelsesgaver i Norge.

Be the first to comment on "Populære gaveønsker til boligen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*