Sådan gør du haven sommerklar!

Sommeren er lige om hjørnet, hvilket betyder længere og lysere dage. Når solen skinner og temperaturen stiger, søger mange ud i haverne for at nyde det gode vejr og ikke mindst de lyse sommeraftener, hvor der kan grilles og hygges på terrassen. Denne artikel giver dig 2 gode tips til, hvordan du kan gøre din have sommerklar.

Køb lækre stole til terrassen

Når det bliver vejr til at sidde ude, er lækre havemøbler et must. Lige for tiden siger tendenserne, at spiseborde og stole ikke nødvendigvis behøver at passe sammen, hvilket også gælder for havemøbler.

Det kan være super flot at sammensætte et træhavebord med stole af et andet materiale som f.eks. metal. Dette giver et industrielt og råt look, som er en rigtig flot kontrast til træ, hvilket er helt perfekt, hvis du ønsker at shine terrassen op med et lidt anderledes look.

Det franske brand Tolix producerer moderigtige og enkle metalstole, taburetter og barstole, som kan bruges både udendørs og indendørs. Stolene findes i flere forskellige farver og modeller både til børn og voksne.

Du kan købe din nye Tolix stol hos X-Akt, som har et bredt sortiment af de flotte stole samt en hurtig leveringstid, da deres varer altid er på lager. Dette betyder, at du hurtigt og nemt kan bestille dine nye stole, så snart solen kommer frem, og det gode vejr skal nydes.

Læg flotte fliser på terrassen og i indkørslen

Det dejlige vejr medfører, at vi tilbringer mere tid ude i haven. Derfor må haven også godt være flot at se på. Det kan være en god ide at optimere haven og de andre udearealer ved at lægge nye fliser på terrassen og i indkørslen, hvis de gamle er blevet både nedslidte og grimme at se på. Her kan du også overveje, om du skal have optimeret dine gangarealer eller måske have etableret nogen, hvis du ikke allerede har nogen i forvejen.

Tænk både over, hvordan du vil have det, og hvilken farve og flisetype, der passer til dit hus og dine omgivelser. Her er det også vigtigt at tage højde for terrassens eller indkørslens størrelse, da det kan have meget af sige, når der skal vælges form og størrelse på fliserne.

Et andet råd er at være meget omhyggelig, når fliserne skal lægges, så terrassen eller indkørslen kan holde de næste mange år ud i fremtiden.

Hos Bygma har de et stort udvalg af fliser og en kort leveringstid på kun 3 dage. Om det skal være havefliser, granitsten, herregårdssten eller noget andet, så har de helt sikkert nogle fliser, som kan optimere din have og gøre den sommerklar. Læs her og bliv klogere på hvilke fliser, der falder i din smag og passer til din have.

Med både nye havestole og en flot flisebelægning er du et stort skridt på vej til at gøre din have sommerklar, så du kan nyde mange dejlige timer i solen. Rigtig god sommer!

Be the first to comment on "Sådan gør du haven sommerklar!"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*