Stelton har skandinavisk design i fokus

stelton

De fleste forbinder skandinavisk design med solide materialer, enkle detaljer og lækre, funktionelle produkter. Derfor er skandinavisk design også populært i hele verdenen. Kvalitetsmærket Stelton er kendt for at være et billede på, hvad et godt skandinavisk design er.

Kender du ikke til Stelton? Det kommer du helt sikkert til, hvis du læser videre. I denne artikel kan du nemlig blive klogere på det populære kvalitetsmærke, der er kendt for at være både innovativt og trendsættende.

 

Emma, Theo eller Classic? Smukt service er hjemmets vigtige detaljer

Varemærket for skandinavisk design er i høj grad unikke detaljer. Dette gælder også for designmærket Stelton. Ethvert produkt fra mærket har en unik detalje, der fuldender produktets helhed. Her vil vi kigge nærmere på service som f.eks. kander, skåle og bakker; dette er nemlig produkter, som Stelton uden tvivl ville kunne kalde sig eksperter i.

 

Stempel-, kaffe- og tekanderne er nogle af de produkter, der er bannerfører for Steltons design. Disse fås i 3 forskellige slags design, der kaldes Emma, Theo og Classic. Fælles for alle 3 forskellige designtyper er, at de er enkle og elegante i designet, mens materialet er af høj kvalitet.

 

Designet, der er af navnet Emma, dyrker de lyse og sarte farver, der sender tankerne mod de stilrene skandinaviske hjem med rene linjer. Her er termokanderne i rustfrit, lakeret stål, mens hanken er lavet af smukt bøgetræ. Fordi denne kande er enkel og yderst funktionel, passer den ind i ethvert hjem.

 

Theo er mere rustik i designet, når man sammenligner dette design med Emma-kanderne. Her er tekanden af stentøj, og tekanden er formet til en smuk symbiose mellem dansk og japansk te-kultur. Denne tekandes hank og låg er lavet af bæredygtigt bambustræ, der får tankerne til at flyve mod de sydøstlige egne.

 

Stelton Classic kender de fleste til. Den legendariske termokande fra Stelton har nemlig været en klassiker siden 1977 – både ved kaffebordet og på skovturen. Kanderne fås i 3 enkle farver; sort, hvid og stål. Det er dog ikke kun kandens simple men elegante design, der har gjort den populær igennem næsten 4 årtier. Funktionaliteten på denne kande er i højsædet, og derfor har termokanden fra Stelton Classic opnået status som tidsløst design inden for service.

stelton

 

Stelton har skabt mange produkter i kvalitetsdesign

Som sagt er det ikke kun kanderne, som Stelton har haft succes med at producere. Det skandinaviske kvalitetsmærke har også produceret mange andre ting til boliger, siden mærket blev grundlagt i 1960.

 

Stelton kan nemlig også bryste sig af at have skabt elegante ting til hjemmet, som f.eks. skåle, lysestager, frugtkurve, bakker og vaser. Fælles for disse produkter er Steltons gennemgående karaktertræk, der også ses ved kanderne; nemlig det stilrene og eksklusive look.

 

Med et produkt fra Stelton sørger du for at holde det skandinaviske design i fokus, når du indretter dit hjem. Ligesom detaljerne på Steltons produkter fuldender designets helhed, ligeledes er din boligs detaljer fuldendende for dit hjems helhed.

Be the first to comment on "Stelton har skandinavisk design i fokus"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*