Ting en ægte vin-connoisseur MÅ eje

Vil du beskrive dig selv som en vinentusiast? Her har du et indlæg, der er skræddersyet til den ægte vinentusiast. Indlægget er bygget op omkring fem ting en ægte vin-connoisseur MÅ eje. Læs med. Måske er der en eller flere ting som du endnu ikke har fået anskaffet dig.

 

Vinkøleskabet er et must

En god vin fortjener at komme på køl under den rette temperatur. Sådan er det bare. Derfor skal en ægte vinentusiast selvfølgelig have et vinkøleskab. Gerne med forskellige temperaturzoner, så både rødvin og hvidvin kan opbevares i ét og samme vinskab.

 

Find de bedste vinkøleskabe på http://vinskab-test.dk/.

 

Forskellige typer af vinglas

Der findes forskellige typer af vin. Det betyder også, at de skal drikkes fra forskellige typer af vinglas afhængig af, hvad der er bedst. Derfor nytter det ikke noget, at du kun har én type vinglas. En rigtig vinkender har vinglas som passer til de forskellige sorter, typer, druer osv. Er du i tvivl om, hvilke vinglas der passer til hvad? I så fald anbefaler vi, at du tager på et vinkursus og bliver klogere på emnet.

 

Ekstra god vin til særlige lejligheder

Der findes vin. Og så findes der god vin. Den gode vin drikkes på de der særlige lejligheder, hvor der virkelig er noget at fejre/være glad for. Det kan for eksempel være et nyt job, at du fylder rundt eller måske har opnået et stort og personligt mål.

 

En overdådig vinreol

Til alle de vinflasker, der ikke kan være i vinkøleskabet, skal du selvfølgelig have en stor og overdådig vinreol. Reolen må gerne være placeret et centralt sted i dit hjem, så folk rigtig kan se, at du har styr på din vin.

 

Vinkælderen til ham/hende, der går all in

Vil du tage det skridtet videre, så anlægger du en vinkælder. Har du en vinkælder, så er der vidst ingen tvivl om, at du er en af de største vinentusiaster, der findes. Hvis du gerne vil have lidt inspiration til, hvordan sådan en vinkælder kan se ud, så prøv lige at tjekke denne video ved at klikke her.

Be the first to comment on "Ting en ægte vin-connoisseur MÅ eje"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*