Tre gaveideer til manden på over 50

Close up of woman hands holding red gift box for special event

Er du på udkig efter en gave til manden på over 50 år? Lad os være ærlige, det er svært at finde en gave til ham på 50+. Og det handler nok primært om, at han på det tidspunkt i livet har det meste, og samtidig ikke rigtig bekymrer sig om gaver, men mere selskabet og andre vigtigere ting i livet.

Men her får tre forskellige forslag til gode gaveideer, – i tre forskellige prisklasser.

En massagestrop/rygskrubber

En massagestrop kan anvendes under bruseren som badesvamp. Den er ideel til ryggen, hvor det jo ofte kan være svært at nå om. Samtidig skrubber den de døde hudceller bort, og stimulerer blodcirkulationen.

Massagestroppen eller rygskrubberen, som den også kaldes, findes i forskellige længder fra 50 cm-80 cm, og så er den forsynet med et lille håndtag i hver ende. Den koster mellem 80 kr. og 125 kr.

Man kan købe en massagestrop i forskellig materialer. Den kan været strikket i eksempelvis 100% hamp. Eller den kan være fremstillet i linned, sisal eller hør.

Massagestroppen renser og masserer bl.a. ryggen, og kan anvendes til både tør og våd massage.

En sådan massagestrop, er noget alle mænd kan bruge, og for den uvidende mand, vil det helt sikkert være en dejlig overraskelse.

En elektronisk p-skive

 

En elektronisk p-skive er en rigtig god ide til ham, der stadig bruger en gammeldags manuel p-skive, og som har alt!!

Det kan godt være, at manden er overbevist om, at han da er god nok til at huske at stille p-skiven, og dermed undgå en parkeringsbøde.

Kendsgerningen er dog ofte, at man måske bliver forstyrret, når man stiller bilen, eller at man pludselig kan få travlt, og derfor glemmer alt om at sætte p-skiven.

Det kan undgås ved at bruge en elektronisk p-skive. En elektronisk p-skive sørger selv for at registrere parkeringstidspunktet.

En elektroniske p-skive fås i mange forskellige prisklasser lige fra 200 kr. til 500 kr.

Der findes adskillige tests af elektroniske p-skiver på nettet, så det vil måske være en god ide lige at tjekke her inden, man køber gaven.

En biopejs

 

Har du nogensinde set en kvinde tænde på i pejsen? Det er måske lidt sat på spidsen, men ofte er det altså mændene der tænder op i pejsen eller brændeovnen.

Samtidig så elsker mange mænd elektronik, så hvis du virkelig skal give ham en flot gave, så skulle tage ud og kigge på en biopejs.

Med en biopejs kan i få den samme hygge og varme som en traditionel pejs eller brændeovne giver. Fordelen er bare at en biopejs ikke sviner, og så kan de i nogle tilfælde fjernstyres, så du via en fjernbetjening kan tænde, slukke og skrue op og ned for flammerne.

Selvom der måske ikke er den samme charme ved en biopejs, som en almindelig pejs, så er den utrolig praktisk, og det behøver heller ikke fremover kun at være manden der tænder op!

Be the first to comment on "Tre gaveideer til manden på over 50"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*