Hay viskestykker pryder køkkenet med mere end praktik

viskestykker

De skal tørre bordet af, hvis det er blevet vådt, de skal kunne tørre dine glas og tallerkener af, hvis du har vasket op i hånden. Dette er viskestykker fra Hay særligt gode til. De har en sugeevne, der gør, det er let og hurtigt at klare en opvask i hånden. Men derudover er Hay viskestykker også stilfulde. De giver køkkenet et strejf af noget særligt og bringer farve ind blandt hvide låger og træbordplader.

Hay viskestykker er en julegave, man bliver glad for. De findes i mange forskellige designs, der dog alle har visse kendetegn, der binder dem sammen. De er grafiske. Nogle er sorte og hvide, nogle er i tern og andre igen er farvestrålende, men med en del hvidt omkring sig, som neddæmper dem og skaber sammenhæng mellem de andre viskestykkekollektioner fra Hay.

Den gode gave

Hvis du gerne vil give et sæt viskestykker fra Hay til en, der sidder omkring juletræet juleaften, så behøver du ikke være nervøs for, om de nu passer til resten af interiøret i køkkenet. Som nævnt har Hay viskestykker noget særegent, der adskiller dem fra resten af samlingen af viskestykker, men samtidig har de også elementer, der forbinder dem med farver og mønstre i andre viskestykker og i resten af køkkenet.

Hvis din gavemodtager har andre Hay viskestykker i forvejen, er det egentlig kun en fordel. Det giver et blandet udtryk, der hænger sammen på kryds og tværs. Hertil går Hays linjer igen i køkkenets kvadratiske former, og til sammen giver det et stringent, spændende, grafisk udtryk.

Hay viskestykker er en gave, man kun kan blive glad for – uanset om man er til farver eller minimalisme, så findes begge dele hos Hay.

Be the first to comment on "Hay viskestykker pryder køkkenet med mere end praktik"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*