Bevar flot belysning til lav udgift

lamper lys

Det er både energibesparende og øger brandsikkerheden at skifte til LED-pærer. Samtidig skal du ikke gå på kompromis med hverken kvalitet eller effektivitet. Tværtimod holder LED-pærer i længere tid, bruger langt mindre strøm, og giver et skarpt og effektivt lys uden flimren.

At holde sig til gløde- og halogenpærer er en vanesag for mange forbrugere. Det kan være svært at stole på at fremtidens belysning, LED, er bedre end de,t du har brugt så mange år i streg. Men den er god nok. Her får du en oversigt over fordelene ved at skifte til LED-pærer, samt bevis for hvorfor du kan spare dramatisk på elregningen.

Derfor skal du skifte til LED-pærer

Der er flere fordele ved at skifte til LED-teknologi. Først og fremmest bør du tænke på din sikkerhed. Ved brug af gløde- eller halogenpærer omdannes 90 % af strømmen til varme i pæren og kun 10 % giver selve belysningen. Det er derfor dine pærer bliver meget varme, og kan sværte og beskadige både isolering, loftsmaterialer og andre brandbare materialer.  I værste fald forårsager et varmt halogenspot brand.

Med LED skal du ikke længere være forsigtig med, hvor du placerer dine spots, og har frihed til at være kreativ med belysningen, så den passer til netop dine behov.

Fordi LED-pærerne ikke bliver varme, kan du placere spots i lofter, hvor der før ikke var plads på grund af varmeudviklingen, samt under f.eks. hylder eller i nærheden af planter. Så du skal ikke længere tænke på hverken sikkerhedsafstand eller beskyttende skærme. Nu kan du frit lege med placering og vinkel af belysning, så du får sat den helt rette stemning i rummet.

Godt for miljøet

Med LED skåner du både miljøet og din pengepung. For LED-teknologien bruger utroligt lidt strøm. Det betyder, at du kan have dine lamper tændt med god samvittighed og uden at blive ruineret.

Hvor almindelige gløde- og halogenpærer bruger 20-50 watt, bruger en LED pære kun 3-6 watt. Samtidig får du en pære af høj kvalitet, som giver et effektivt lys på 100 lumen eller mere. Tilsvarende giver gløde- og halogenpærer kun en belysning på mellem 6 og 15 lumen.

Samtidig holder en LED-pære meget længere. Den kan brænde i op til 50.000 timer. Det betyder samtidig, at den i løbet af sin levetid sparer miljøet for op til 2 tons CO2!

Du kan finde LED pærer i alle afskygninger, som passer meget bedre til opgaven, end de gløde-og halogenpærer du brugte førhen. Du kan også finde LED-pærer, der kan reguleres i lysstyrken eller skifte farve. På den måde kan du få sat den helt rette belysning i ethvert rum.

Tænk på din pengepung

Selve LED pæren kan virke dyrere, når du står og vægter prisen på pæren op mod gløde-og halogenpærer. Men det betaler sig i den grad i det lange løb. Når du skifter til LED-pærer, vil du straks kunne se en væsentlig forskel på din elregning.

Faktisk kan du spare helt op til 60-80% på strøm ved at skifte til LED!

Desuden kan en LED-pære holde helt op til 15 år med 8 timers dagligt lys, mens gløde-og halogenpærer allerede skal skiftes efter et år eller to. På den måde er en investering i LED en investering i fremtiden, hvor du ikke skal bekymre dig om skifte pærer mange år frem.

Samtidig kan du glæde dig over at bruge dine penge på sjovere ting end elregningen.

Se det store udvalg, og læs mere om LED-belysning hos LEDproff.

Be the first to comment on "Bevar flot belysning til lav udgift"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*