Boligindretningstips til dig, der er knap så kreativ

boligindretning

Vi danskere går i høj grad op i boligindretning – i hvert fald langt de fleste af os. Men hvad så med de af os, der bare ikke er født med den der naturlige kreative side og gode sans for boligindretning? Bare rolig, derfor kan du stadig sagtens bo pænt og trendy. Læs med i de næste afsnit, hvor vi hjælper dig godt på vej.

Start med at finde din personlige stil

Nok kan man tale om mode indenfor boligindretning, nøjagtig som man kan tale om det indenfor beklædning. Og naturligvis er det visse stilarter, der hitter og trender mere end andre. Men det nytter sjældent noget, blot at kopiere en eller anden form for boligstil, for din personlighed og dig som type, vil ikke komme til at skinne igennem. Start derfor med at finde ud af hvad præcist der tiltaler dig og dine sanser. Du kan jo sagtens søge inspiration på blogs eller i boligmagasiner, for at spore dig ind på den boligindretnings stil du vil gå efter. Er du til det typisk lyse, skandinaviske og minimalistiske look? Er du til det mere romantiske og pyntede? Eller er du til store, grove overfalder og detaljer? Intet er forkert eller kikset, bare du har dig selv med og er tro mod stilen. Med andre ord, så skal du finde en rød tråd i din indretning, det gør det også meget lettere for dig selv, når du skal på indkøb efter nye ting til hjemmet.

Invester i store elementer og følg trenden med tilbehør

Det er de færreste af os, som har råd til at skifte hele køkkenet, badeværelset eller gulvet ud, så snart moden skifter lidt. Tænk dig derfor godt om, inden du udvælger store elementer til dit hjem. Gå med fordel efter et køkken eller badeværelse i et klassisk look og i høj kvalitet. Så kan du nemlig lettere og ikke mindst billigere skifte mindre ting ud i boligindretningen, når moden for eksempel dikterer pastel nuancer. Eksempler på ting der relativt hurtigt kan skiftes ud, er sofapuder, lysestager, tæpper, vaser, plakater og så videre. Faktisk behøver det heller ikke være super besværligt at male væggen i en anden farve, det giver en hurtig men synlig ændring af hele rummet.

Her kan du finde ting til en smart boligindretning

I dagens Danmark behøver det bestemt ikke nødvendigvis at være dyrt at bo pænt. Rigtig mange lavpris møbelhuse og større supermarkedskæder, har nemlig godt styr på hvad der rør sig indenfor boligindretning. Ønsker du at holde budgettet, men samtidig have ting som andre ikke sådan lige kan få fingre i, så kan du overveje at ligge vejen forbi genbrugsbutikker eller loppemarkeder. Her kan du nemlig ofte finde helt unikke fund til meget få penge. Har du mod på det, kan du for eksempel købe et gammelt møbel som en kommode, slibe den ned og så selv male den i en cool og anderledes farve.

Be the first to comment on "Boligindretningstips til dig, der er knap så kreativ"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*