Derfor har du brug for et walk-in closet

Åben garderobe hvor der hænger skjorter

Hvem har ikke i deres teenage-år drømt om et stort walk-in closet, med masser af plads til den nyeste mode? Drømmen har måske været lettere urealistisk på det tidspunkt i livet, men senere i livet byder muligheden sig igen.

Hvorfor ikke få opfyldt drømmen om et lækkert walk-in closet, som vil have plads til tøj, sko og støvler? Læs med her, og få tre gode grunde til at du har brug for et walk-in closet

Hav et nemt overblik over hele garderoben

Første store fordel – og grund til at du har brug for et walk-in closet – er, at du på denne måde kan få et nemt overblik over hele din garderobe. Du slipper for at have halvdelen af dit tøj mast ind bagerst i skabet, og du kan få alt det tøj op at hænge, som du har lyst til.

Samtidig får du mere plads omkring de enkelte stykker tøj, og det betyder at de holder sig flottere og i pænere stand. Du slipper derfor for at skulle hive strygejernet frem hver anden dag for at rette krøllet tøj ud. Og derudover kan du komme på helt nye tøjkombinationer, nu hvor du kan se alt dit tøj sammen. Skønt, ikke?

Slip for at gemme vintertøjet væk i kasser på loftet

Anden grund til at du bør have et walk-in closet, er at du med et walk-in closet slipper for at gemme skiftevis sommer- og vintertøjet væk i en kasse på loftet. Der er plads nok til det hele i den åbne garderobe, og du sparer altså turen op på det støvede loft, når efterårsvejret igen sætter ind efter en (forhåbentlig) solrig og tør sommer.

Når du har det fulde overblik over hele din garderobe, er det også lettere at se hvilke stykker tøj der mangler i garderoben, og hvilke stykker, som måske trænger til at blive skiftet ud.

Skab den moderigtige stemning med sko og tasker

Tredje og sidste grund i denne ombæring til at du bør anskaffe dig et walk-in closet, er at du med sådan et kan den moderigtige stemning, som du måske ellers kender fra tøj magasinerne. Ved at indrette og pynte med dine flotte sko og støvler fra Alberto Fasciani, dine designer tasker og smykker, kan du gøre stemningen i dit hjem en anelse mere moderigtig.

Og så er der altså bare heller ikke noget, der slår den flotte udsigt, som et walk-in closet er. Med Alberto Fasciani sko til udstilling, smukt tøj hængende på bøjler, og tasker stillet op på række, bliver det ikke meget bedre. Det er jo med god grund, at så mange går og drømmer om et walk-in closet, med plads til alt deres tøj, sko og tasker.

Hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed, så du kan få plads til alt det, du drømmer om? At gå i gang med at designe og installere et walk-in closet er slet ikke så krævende, som det måske kan lyde. Så snart idéen kommer på tegnebordet, går det ligetil!

Be the first to comment on "Derfor har du brug for et walk-in closet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*