Derfor skal du vælge Icopal

tag

Mange danskere forbinder kun tagpap med skure, carporte og garageløsninger. Årsagen er simpel. Tagpap har tidligere kun været brugt til de formål, og det danske byggeri udnytter typisk ikke tagpappets fordele.

Årsagen til at tagpap ikke får ekstra opmærksomhed er på grund af dets unikke fordele, som vi ikke typisk anvender i det danske byggeri. Eksempelvis kan man med tagpap gå helt ned på en taghældning på 1:40 ifølge Icopal Håndbogen. Det betyder at det er den perfekte løsning når man vil gøre brug af et fladt tag.

Det flade tag er ikke typisk anvendt i det danske byggeri på grund af besværligheden med at finde egnet tagbeklædning for at sikre en solid og tæt tagkonstruktion. Da man ikke havde mulighed for at lave en tæt tagkonstruktion med et tag med lav hældning, så har man undgået denne form for byggeri i Danmark.

Med Icopal tagpap kan du kombinere et tæt tag og en solid konstruktion med et fladt tag. Der er mange fordele forbundet med et tag med begrænset hældning. I mange kommuner såsom og byer såsom Holbæk; Kalundborg, Nykøbing Sjælland, Roskilde og Sorø er der regler for hvor højt der eksempelvis må bygges i skel. Dette er typisk kun 2,5 meter. Således skal du have en bygning med en stor hældning kommer du relativt nemt til at overskride højdegrænsen. Det forholder sig dog væsentligt anderledes hvis du skal lave din carport, garage eller skur med fladt tag.

Vi anbefaler Raptag.dk, hvis du vælger Icopal tag. Du kan læse mere på deres hjemmeside.

Når du skal bruge tagpap så sørg for at vælge Icopal

Der findes mange forskellige mærker indenfor tagpap, men du bør vælge Icopal af flere årsager.

  • Icopal står ved sit produkt

Icopal har på visse produkter 15 års garanti. Det betyder at du ikke skal være bekymret for at konstruktionen bliver utæt.

  • Icopal Tagpap har den løsning du efterspørger

Der findes mange forskellige løsningsmuligheder med Icopal til dit tag. Til de mere hobbyorienterede projekter findes der et-lags løsninger hvor du end ikke behøver at brænde tagpappet på. Det eneste du skal er at lægge banerne ud og sømme det på plads, herefter varmer det sig selv op via solens stråler og hæfter til underlaget. Skal du have en mere kraftig løsning så har Icopal kraftige 2 lags-løsninger til brænding. Så er du sikker på at konstruktionen er tæt og holdbar selvom det er til beboelse.

  • Icopals produkt er gennemtestet og anerkendt

Icopal er et stort internationalt brand med mange år på bagen indenfor byggebranchen. Det betyder at de lytter til kravene fra branchen og at de forandrer deres produkt så det passer med tiden.

Så står du overfor et nyt byggeprojekt kan du vælge at tænke udenfor boksen og vælge at lave en konstruktion med fladt tag. Et fladt tag giver dig mindre rejsning, hvilket betyder det bliver nemmere at få godkendt i din kommune og holder dine omkostninger nede og ydermere har du mulighed for at bruge en tagpap-løsning som sikrer din konstruktion imod gennemtrængning.

Be the first to comment on "Derfor skal du vælge Icopal"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*