Det fede ved at bo i Spanien

Fuengirola

Overvejer du og din familie at bosætte jer i Spanien? Men mangler I også det sidste skub? Der er heldigvis mange rigtig gode grunde til at bo i Spanien. Dette sydlige paradis bugner af muligheder. Nedenfor kan du læse, hvorfor det er fedt at bo i lige netop Spanien.

Afslappende stemning

I Spanien er tidsbegrebet ikke som i Danmark. Spanierne stresser ikke nær så meget, og deres levemåde er inspirerende. De griber hver dag som en ny begyndelse og får det meste ud af den. De nyder deres tilværelse, med hvad de har og slapper af, mens vi andre stresser over hverdagsstrabadser så som madlavning, oprydning deslige. Hernede har de en mentalitet, vi kunne lære noget af. Stemningen er beroligende og opfordrer til indsigt og refleksion. Mange spaniere nyder godt af morgenløbeture, havsvømning og yoga på stranden, inden de starter deres arbejdsdag. Midt på dagen holder de siesta. Her nyder de middagshvilet med afslapning og god mad med deres venner og deres familie. De værdsætter hver dag på en helt anden måde, end vi kan prale af i Danmark. De tager sjældent ting for givet.

Sommerferien er sikret med en bolig Fuengirola

Det fede ved at bo i Spanien er ikke kun deres inspirerende hverdagsmentalitet. Det er også en stor fordel, at man kan nyde godt af vejr og omgivelser hele året rundt. Ligegyldigt hvad man efterspørger i sin sommerferie, finder man det i Spanien. Her er der varmt hele året rundt, og man behøves derfor ikke bekymre sig om at booke en charterferie hvert år. Man bor nemlig i et charterland, hvor man lever en chartertilværelse. Det er simpelthen win-win! Med en bolig i Fuengirola kan man også nyde den spanske tilværelse lidt mere, når man ikke skal spare op til dyre tværatlantiske sommerferier. Find en bolig i Fuengirola, hvis du vil opleve det.

Kulturel udfoldelse

Efterspørger man andre ting end kun solskin og badevejr, er Spanien også en ekstrem kulturel by. Her kan man opleve historiske monumenter og få indsigt i Spaniens religiøse fortid. Man kan med fordel besøge museer og seværdigheder, der udstiller historierne om de mange storslående spanske malere, der i høj grad har præget Spanien. Deres kunst er verdensberømt og særdeles inspirerende at lære noget om. Yderligere er der også rig mulighed for at rejse Spanien rundt i sine ferier og opleve hvor mangfoldigt og smukt et land, det er. Man kan invitere sine venner og bekendte til fødselsdagsweekender, helligdage deslige, fordi det ikke tager mere end 1-3,5 time at rejse mellem Spanien og Danmark. Hvis du skulle komme til at savne Danmark og dansk kultur, er der gode socialiseringsmuligheder. Der er flere forskellige grupper og forums på internettet, hvor man kan skrive med spanskbosatte danskere. Man kan arrangere at mødes og på den måde få nye venner. At bo i Spanien er også en fed mulighed, når man har børn. De kan gå på en international skole, hvor de både lærer spansk men også om mangfoldighed. De får internationale venner og udvider deres horisonter ekstremt meget. Mulighederne er så mange, hvorfor det er ekstraordinært fedt at bo i lige præcis Spanien.

Be the first to comment on "Det fede ved at bo i Spanien"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*