Få styr på garderoben med disse ting

garderobe

Ens garderobe kan hurtig blive meget uoverskueligt. Der går ikke lang tid før man har flere bluser end man kan tælle, og flere bukser end man nogensinde kommer til at bruge. Med en organiseret garderobe, kan ens hverdag blive meget nemmere. Så kan man kigge ind i ens skab, og se alt det tøj man har. I stedet for at skulle til at rode det hele igennem hver morgen. Så læs videre og find ud af hvordan man får styr på ens garderobe og organiserer tøjet, efter det kommer ud af din tørretumbler.

Organisering

Før man får styr på ens garderobe, så skal man først organisere ens skab. Så hiv alt det tøj man har ud af skabet, og hvor man eller har det opbevaret. Kig på det tøj man har, og begynd at sortere det. Hvilke stykker tøj har man på til hverdag, ja næsten hver dag. Og hvilke stykker tøj er reserveret til de mere specielle begivenheder. Hvad med nattøj? Det burde også være i en bunke for sig selv. Og sorter ikke kun tøjet efter hvornår man bruger det, men også efter stil; kortærmet, langærmet, vinter, sommer og mere.

Præsentation

Når man så har sorteret alt ens tøj, så skal man også sørge for at det hele er præsenteret fint. Så start med at lægge alt det til side som skal fikses. Måske er der nogle huller, eller revner der skal syes. Eller nogle pletter man først skal fjernes. Det næste trin er så at stryge alt tøjet. Hvis man ikke har et strygejern så prøv strygejern.dk, der skal man nok finde et strygejern der passer ens behov. Når man så har strøget ens tøj, så er det klar til at komme ind i skabet igen. Med et strygejern kan man blive meget mere præsentabel ens hvis man ikke havde et strygejern, så gå ud skaf et strygejern.

Selve skabet

Når man alligevel har alt ens tøj ude, og sorteret, så finder man nok noget tøj man alligevel ikke vil beholde. Inden du går videre, så husk at få vasket og hiv det nyvaskede tøj ud af din tørretumbler, så det også kommer med.
Når man er i gang med at sortere ens tøj, så skal der også være en bunke til donationer. Når man så har alt det tøj man vil beholde, så burde man genoverveje ens garderobeskab. I dag kan man nemt skaffe et skab der passer ens garderobe og behov, så tøv ikke med at ønske flere hylder og skuffer. Ens skab burde passe ens garderobe, en husk at der skal være plads til mere tøj i fremtiden.

Resten af hjemmet

Når man så har fået styr på garderoben, så burde man nok også få styr på resten af hjemmet. Typisk er det køkkenet der også kunne trænge til noget organisering. Igen skal man nok sørge for at man har det rigtige udstyr og plads, for at rigtigt kunne organisere resten af ens hjem. Med et organiseret køkken, kan ens hverdag blive meget nemmere. Da det ikke kun bliver nemmere at lave mad, når man ved hvor alt er, og hvor meget man har. Men også fordi det er meget nemmere at gøre rent.

Be the first to comment on "Få styr på garderoben med disse ting"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*