Familieguiden til tv fra Bang & Olufsen: Hvad du behøver at vide

fjernsyn

Bang & Olufsen er en dansk virksomhed, der producerer lydudstyr og tv-apparater. Virksomhedens slogan er “A passion for sound”, og det har lavet high-end elektronik siden 1925. Virksomheden blev grundlagt i 1925 af Peter Bang og Svend Olufsen, to radioingeniører, der havde mødt hinanden som studerende på Københavns Tekniske Institut. Det startede med produktionen af radioer, men udvidede sig hurtigt til at omfatte fjernsyn, stereoanlæg og anden elektronik. I 1950’erne var Bang & Olufsen blevet en af verdens førende producenter af hi-fi udstyr. Virksomheden begyndte også at producere sine egne højttalere i 1960’erne. I de senere år har de produceret smartphones (B&O Play) og smarte højttalere (Beoplay H4).

Hvad er Insignia-designet, og hvad er dets fordele?

Insignia-designet er et nyt tv fra Bang & Olufsen. Den har et enkelt og lækkert design, der er lavet til at passe ind i ethvert hjem. Insignia-designet kommer i både 55-tommer og 65-tommer størrelser med en række forskellige skærmmuligheder at vælge imellem.

Nogle af fordelene ved Insignia-designet er dets enkelhed, elegance, størrelsesmuligheder og skærmindstillinger.

Sådan finder du det perfekte match til dit hjem med forskellige behov i tankerne

Det er ikke altid nemt at finde et tv, der opfylder alle dine behov. Der er tv til gamere, tv til børn og tv til filmelskere. Vi har samlet en liste over de bedste Bang & Olufsen TV og deres forskellige anvendelser.

Du kan finde mere information om Bang & Olufsen fjernsyn her: https://www.bang-olufsen.com/da/products/tv

Konklusion & anbefalinger: Det er på tide, du investerer i et tv fra Bang & Olufsen

Bang & Olufsen, det danske firma bag nogle af de mest ikoniske high-end audio- og videoprodukter i verden, går nu ind på tv-markedet. Virksomheden har annonceret sit første tv-apparat, som går under navnet BeoVision Eclipse.

Produktet har været tilgængeligt til salg siden oktober 2018, og det kom i tre størrelser: 55-tommer, 65-tommer og 77-tommer.

BeoVision Eclipse er designet med fokus på lydkvalitet. TV’et har fire højttalere, der er indbygget i skærmens ramme for at give en fordybende surround-lydoplevelse.

Den har også et særligt Dolby Atmos-lydsystem, der bruger 12 højttalere til at skabe en 3D-lydoplevelse uden hovedtelefoner eller eksterne højttalere.

Be the first to comment on "Familieguiden til tv fra Bang & Olufsen: Hvad du behøver at vide"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*