Find de rette lamper til køkkenet

belysning

At finde de helt rigtige lamper til køkkenet kan faktisk være meget svære end man bare lige går og tror. Der er nemlig rigtig mange ting man skal tage højde for når man vælger køkkenbelysning. Blandt andet skal man overveje hvor behovet for belysning er størst. For eksempel vil det være en god idé at have et godt lys lige over køkkenbordet og håndvasken. På den måde giver man sig selv de mest optimale betingelser for en god arbejdsgang i køkkenet, da øjnene ikke skal bruge ekstra energi på at se hvad man laver. Desuden letter det arbejdsgangen i køkkenet da god belysning gør at du kan se det der ekstra snavs, der lige sidder på stegepanden, som skal vaskes af.

Afdæk dit behov for belysning i køkkenet

Det er altså vigtigt at god køkkenbelysning er praktisk og udfylder sit formål. Dette betyder dog ikke nødvendigvis at man behøver at gå på kompromis med designet af lamperne i køkkenet. Da køkkenet i mange hjem ofte også er hjemmets hjerte og et sted man bruger rigtig mange timer, så er det også her ens personlige stil kan komme til udtryk. Igennem valg af lamper i køkkenet kan man både understrege sin stil samtidig med at det er funktionelt. I Løgumkloster, Tønder og Bredebro hos Abild el-forretning er der et stort udvalg af forskellige lamper og ikke kun til køkkenet.

Anvend også lamper der ikke er beregnet til køkkenet

God belysning i køkkenet behøver nemlig ikke nødvendigvis udelukkende at komme fra lamper specielt beregnet til anvendelse i køkkener. Kun fantasien sætter grænser for hvilke lamper du kan anvende i dit køkken for at understrege din stil. Lamper og belysning giver atmosfære. Det kan være at halogenspots understreger den stemning og funktionalitet lige netop du har brug for i dit køkken. Men det kan også være at det er noget helt andet man står og mangler. Det er for eksempel blevet utrolig populært med arkitektlamper i køkkenet. Især hvis man ikke har overskabe. Med arkitektlamper som udvalgt belysning over køkkenborde, giver du dig selv mulighed for at kunne ændre hvor lyskilden skal ramme alt efter dit behov på det pågældende tidspunkt.

Belysning giver stemning

Ved at tænke alternativt med lamper i køkkenet kan man få det næsten lige som man vil have det. Det vigtigste er at gøre sig det klart hvad ens behov er, inden man går ud og investerer i for eksempel dyre designer lamper. Desuden skal man gøre sig den overvejelse hvilken type pære man skal anvende og hvor kraftig man vil have lyset. Forskellig lysstyrke giver forskellig stemning. Så har du et køkken alrum, kunne det være en idé at vælge nogle lamper i et lækkert design. For dernæst at vælge en pære der giver godt lys til når man skal arbejde i køkkenet, og som senere kan anvendes i forbindelse med en lysdæmper. For eksempel til tidspunkter hvor der skal aftenhygges eller bare være lidt lys tændt i køkkenet. Mulighederne er mange.

Be the first to comment on "Find de rette lamper til køkkenet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*