Find den perfekte bolig med drømmepartneren

jeres nye hjem

Har du og drømmepartneren fundet den perfekte bolig til at starte jeres liv sammen? Så er I kommet til den sjove det – nemlig indretningen. Flytning er en tidskrævende proces, men I kan se frem til en tid, hvor indretning er i højsædet og selvom denne proces også er tidskrævende, er den langt sjovere end selve flytningen. I denne artikel har vi samlet de bedste tips til, hvordan I kan indrette et hjem, som I begge bliver glade for.

Hvis I har valgt ikke at indgå en ægtepagt, er det sådan, at alle jeres ting er fælleseje og derfor er der ikke noget som er dit eller mit. Alt er jeres og derfor skal I selvfølgelig kun investere i ting, som begge parter er glade for. Så læg tanken om en pink veloursofa på hylden igen.

Få styr på rammerne

Før I begynder at flytte alle møbler ind i jeres nye bolig, er det vigtigt, at boligen har de rigtige rammer. Er I tilfredse med, hvordan plantegningen er eller ønsker I at sætte en væg op, så I har et rum mere? Dette skal I gøre jer overvejelser om. Desuden bør I inden selve indflytningen undersøge, hvorvidt jeres nye bolig trænger til at få udskiftet taget. Hellere få udskiftet taget inden i flytter ind i boligen end at starte jeres liv sammen i et kæmpe flytterod. De er de færreste som selv kan vurdere, hvorvidt taget trænger til at blive skiftet, hvorfor det er nødvendigt at kontakte en kyndig fagmand til at komme og vurdere tagets tilstand for jer. Hvis taget bliver vurderet til at skulle blive skiftet, kan den rette løsning være at investere i et nyt ståltag. Et ståltag er nemlig utrolig langtidsholdbart samt har det den fordel, at det typisk kan blive lagt oven på det nuværende tag, hvilket mindsker implementeringstiden gevaldigt. Så hvis I ønsker en hurtig og holdbar løsning, er et nyt ståltag det rette valg for jer.

Møbler

Når I skal ud at investere i nye møbler til jeres nye hjem sammen, skal I fokusere på helt særlige ting. Selvom det nu er blevet hipt at købe møbler i velour og andre atypiske materialer, så skal I ikke lade jer påvirke af tidens tendenser. Møbler er en dyr investering, hvorfor I hellere skal gå efter klassiske møbler med tidløst design. På den måde sikrer i jer, at I ikke er træt af jeres møbler om fem år og igen skal ud at investere flere tusinder på møbler. Desuden bør I glemme alt om den traditionelle tur i IKEA. Selvom IKEA er god til en masse ting, er holdbarheden bare ikke nær så lang sammenlignet med mærker såsom HAY og Kaare Klint. Gå efter møbler af allerhøjeste kvalitet og brug ikke unødvendige penge på løsninger til lige nu. Det gælder særlig jeres seng, sofa og stole. Vent hellere og spar pengene sammen til, at I kan købe de møbler, som I rent faktisk ønsker at dekorere jeres hjem med.

Diverse boligtilbehør

Det samme regler er ikke gældende, når det kommer til boligtilbehør. Boligtilbehør er betydeligt billigere end møbler, hvorfor I gerne må lade jer påvirke af tiden tendenser. Køb alle de hængeplanter og gakkede puder, som I vil. Boligtilbehør er primært det, som kan afspejle jeres personlighed mest og derfor må I gerne prøve jer frem med diverse tilbehør til I finder lige dét, som passer bedst til jeres stil. Dog er en god ting at investere i, er håndklæder og sengetøj. Det skal vaskes oftere end for eksempel en pude, hvorfor kvaliteten er vigtigere.

Be the first to comment on "Find den perfekte bolig med drømmepartneren"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*