Find den rette nedgravede trampolin til dine behov

Pige hopper på trampolin udenfor om aftenen

Børn skal have masser af frisk luft, og børn skal have masser af motion. Det kan de få på flere måder, men der kan godt være forskel på, hvor motiverede og opsøgende det enkelte barn er, når det kommer til luft og motion.

Hvis du sætter en trampolin op ude i haven, så vil de fleste børn blive så draget af den, at de helt af sig selv vil rende ud for at hoppe på den. Derfor er en trampolin et meget populært lege- og træningsredskab. Overvejer du at anskaffe jer en havetrampolin, så er der flere forskellige typer og modeller at vælge imellem.

Hvilke typer trampoliner findes der?

Der findes to store hovedkategorier: en trampolin på ben og en trampolin til nedgravning. Der er fordele og ulemper ved begge typer. Inden for de to kategorier findes der så igen flere modeller.

De kan have forskellige størrelser, og de kan have forskellige former. Det vil sige, at du først skal tage stilling til, om jeres trampolin skal stå på ben, eller om den skal være gravet ned. Mange oplever, at der er flest fordele ved en nedgravet trampolin.

Hvilke fordele er der ved en nedgravet trampolin?

Den største fordel ved at have en nedgravet trampolin frem for en, der står på ben, er, at den ikke fylder så meget i haven. Den går nærmest i et med græsplænen, og det vil sige, at den ikke bliver alt for dominerende i haven.

Du er heller ikke nødt til at flytte rundt på den store, tunge trampolin, når græsset skal slås. Desuden udgør den ikke en risiko, når det er stormvejr. Til gengæld fanger bordet ret meget i forhold til placeringen, for det er et større arbejde at flytte på den.

Hvilken form skal trampolinen have?

Den mest udbredte form på en trampolin er den runde. Den har i mange år være standard. Men i de seneste år er trampoliner af andre former blevet populære. En firkantet trampolin er for eksempel mere velegnet til at lave spring og tricks på end en rund. Den firkantede form giver et mere kraftfuldt spring, og du kan springe fremad. Der findes også ovale og sekskantede trampoliner.

En firkantet trampolin vil være nemmere at placere i haven, da den ikke optager så meget plads som en rund, og fordi den nemmere kan sættes ud i et hjørne af haven.

Find den rette firkantede nedgravningstrampolin

Hvis du beslutter dig for, at jeres trampolin skal være firkantet, og den skal være gravet ned, så er du nået langt i din beslutningsproces. Så mangler du bare at vælge, hvilken størrelse trampolinen skal have. Her bør du have med i dine overvejelser, hvor stor jeres have er. Der skal jo gerne være plads i haven til andet end en trampolin.

Det kommer også an på, hvor store børn og eventuelle voksne der skal hoppe og springe på den. Vælg gerne en solid trampolin af en god kvalitet. Den bliver I gladest for på sigt. Tjek også gerne diverse tests og anmeldelser af de bedste trampoliner på markedet. De kan være gode guides i forhold til dit endelige valg.

Be the first to comment on "Find den rette nedgravede trampolin til dine behov"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*