Find det rette internet til hjemmet

internet hjemmet

I dag er internet nærmest fuldstændig essentielt. Vi bruger det til arbejde og fritid, og det er det, som lader os komme i kontakt med vores kære mere end nogensinde før.

Men det betyder ikke, at det er lige let at vælge! I dag er bredbåndet den måde, som vi nærmest alle får internet på, men bredbåndspriser kan variere kraftigt af mange forskellige årsager. Det er fordi, at der er flere ting, som påvirker, hvad prisen er. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige løsning og ikke smider penge efter noget, som ikke kan bruges.

Installationen af dit bredbånd

Der er flere måder, som internettet i dit hjem rent faktisk kan blive installeret på. Den mest populære er igennem et ethernet-kabel. Det er altså, hvor du trækker et kabel fra en router til en enhed. Dette er en nem løsning, som mange har, men den kan også komme til at fylde i en bolig.

En anden mulighed ville være et coax-kabel, som også er kendt som et antennekabel. Herigennem får du TV, telefoni og internet på én gang og mange udbydere tilbyder da det hele igennem dette ene kabel.

DSL er ordet for bredbåndsforbindelser, som udbydes igennem telefonstikket. Her skal du have en telefonlinje, hvilket ikke alle har, men du kan til gengæld også skabe en internetforbindelse og en telefonforbindelse i samme stik.

Til sidst finder du fiberoptisk kabel. Dette er absolut den hurtigste løsning – desværre er det ikke muligt at få den overalt i Danmark. Der skal nemlig trækkes en del kabler og bokse skal stilles op. Har du muligheden er dette dog den absolut hurtigste form for bredbånd!

Der skal være internet til alle

Når der er flere mennesker, som sidder på internettet, så kommer det altså til at påvirke forbindelsen, som hver og en af jer har.

Kort sagt bør du altså tænke over, hvor mange mennesker i boligen kommer til at være på internettet, men også, hvor mange enheder dette er. Er det flere telefoner og computere på en gang, så skal du kompensere for det.

Tit vil et udgangspunkt være omkring 20 Mbit for 3 til 4 mennesker. Så burde alle kunne streame og surfe uden egentlige problemer. Er I flere, eller downloader I meget, så kan en hurtigere hastighed være en fordel.

Har I allerede en god løsning til TV eller telefoni?

Flere udbydere tilbyder i dag muligheden for at kombinere både fjernsyn, telefonabonnementer og internet i én pakke.

Og her er der flere fordele. Hvis du vælger samme udbyder, som du har nu, så kan det ofte blive billigere, men selv det at skifte til et lignende telefonabonnement, for eksempel, kan være billigere i længden end at have mange forskellige.

Samtidig er der nogle gange eksklusive tilbud med her. Nogle udbydere tilbyder eksempelvis streaming-tjenester såsom HBO, så I alle sammen kan sidde og se jeres yndlingsserier i stuen eller høre fed musik på eksempelvis Tidal overalt i huset!

Be the first to comment on "Find det rette internet til hjemmet"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*