Fyld dine vægge med bøger – lav dine egne væghylder

boghylder

Er du typen, som elsker at læse, og som derfor også har en bogsamling, som efterhånden er blevet ret så stor? Selvom man ofte kun læser hver bog en enkelt gang, så er der bare noget flot i at have dem stående fremme – man har næsten sit eget lille bibliotek, som også fungerer som en rigtig fed detalje i indretningen.

Men hvor opbevarer man så lige alle disse bøger? Man kan jo opbevare dem i den gode gamle bogreol, men hvis man gerne vil udfordre sig selv lidt, og man eventuelt heller ikke har så meget plads i boligen, så skal du selvfølgelig have en masse væghylder op. Det ser nemlig super godt ud, og så er det rigtig fint for dig, som ikke har så meget plads.

Udnyt pladsen

Hvis du har rigtig mange bøger, men en knap så stor lejlighed, så handler det i den grad om at udnytte den plads, man har at gøre med. Der er rigtig mange, som vælger at opbevare deres bøger i store bogreoler, som faktisk fylder mere end nødvendigt er – og der findes faktisk løsninger, som er langt mere praktiske, hvis man ikke har så meget plads at gøre godt med.

En sådan løsning kunne eksempelvis være væghylder, som jo egentlig kan hænge alle steder, hvor der er en fri vægplads – men den løsning er du ikke afhængig af, at der er plads på gulvet til en stor reol. Så det er rigtig fin pladsoptimering.

Hyldeknægte er en god og nem løsning

Der findes mange former for væghylder, og her er det igen op til dig at vurdere, hvad du synes passer bedst ind i indretningen. Men en rigtig fin løsning er at købe nogle hyldeknægte, som fås i mange forskellige varianter, og som i den grad kan fungere som en flot væghylde.

Du kan eventuelt se mere på hyldeknaegte.dk, hvis du er interesseret i at vide mere om, hvilke slags hyldeknægte der er. Her vil du eksempelvis opleve, at der er nogle, som er helt oplagte til bøger, hvor andre måske vil passer godt på badeværelset eller i andre rum, hvor man også kan have brug for at pladsoptimere.

Lav din egen væghylde

Hvis du godt kan lide at sætte dit eget personlige præg på din indretning, og måske i forvejen er meget praktisk anlagt, så skal du da give dig i kast med at lave dine egne væghylder – det er vil ofte være billigere, og så kan du helt selv bestemme, hvordan de skal se ud.

Du kan eventuelt finde inspiration til, hvordan dine væghylder skal se ud ved at kigge på de førnævnte hyldeknægte, men ellers kan du også bare finde inspiration i din egen fantasi. Herfra gælder det faktisk bare om at komme ud og få købt materialer og eventuelt noget maling, så du er klar til at lave din helt egen væghylde, som kan rumme dine mange gode bøger.

Be the first to comment on "Fyld dine vægge med bøger – lav dine egne væghylder"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*