Gør dit hjem klar til fest

Vinglas på et bord til en fest

Skal du snart holde en stor fest, og har du besluttet dig for, at festen skal holdes derhjemme? Så er du sikkert allerede stødt på udfordringen med at få plads til alle gæster og samtidig skabe et godt dansegulv, en fin bar og rigeligt med siddepladser, så dine gæster kan få den fedeste aften. For det første; lej dj i god tid, så du kan få den bedste til at spille op for dine gæster. For det andet; lav en effektiv inddeling af arealerne i din bolig, så du får udnyttet pladsen maksimalt.

Indret stuen til festlighederne

Din stue er typisk det sted i boligen, som rummer det største areal og dermed giver plads til flest mennesker. Lej dj og ryd et hjørne af stuen til dj’ens pult og højtalere, så han eller hun har rigeligt med plads til at spille op. Lej dj i stedet for selv at styre playlisten. På den måde sikrer du, at jeres musik bliver varieret, og at der er noget for alle. Desuden skal dj’en helst være indstillet på at spille efter ønske – det er trods alt jeres fest, og det skal dj’en kunne efterkomme.

Lej dj for at få dansegulvet fyldt op og for at få spillet hits, du havde glemt eksisterede, men som bringer de gode festminder tilbage. Lej dj for at skabe den vildeste stemning til festen, og for at sikre, at der i den grad spilles op.

Og lej dj for også at kunne sætte gang i dine gæsters upåklagelige sangkor, når han sætter det ene hit efter det andet på.

Lad sofaen stå i stuen sammen med sofabordet, men stil det gerne ud til siden. På den måde kan folk tage et par minutters pause under den heftige dans, samtidig med at de har et sted at placere deres cocktailglas.

Køkkenet kan være din bar

Der er ingen tvivl om, at du skal omdanne køkkenet til en god bar. Stil an med både spiritus og vin side om side med alle de ekstra ting, du skal bruge i alle de gode cocktails. Hav uendelige mængder lime og sukkervand klar og lav et drinkskort med opskrifter, så dine gæster også selv kan mikse deres yndlingscocktails.

Hold diverse juice, sodavand og øl i køleskabet, så det holder sig køligt. For at sikre god plads, bør køleskabet være tømt for alt andet end drikkevarer og tilbehør til cocktails.

Du kan også overveje at hyre én eller flere bartendere, som kan mikse lækre cocktails til jer i køkkenet, så I ikke selv skal bruge tid på det.

Spisestuen er et sted at slå sig ned

Spisestuen skal pyntes pænt og med rigeligt antal stole, så de gæster, der ikke bryder sig om at danse, har et sted at slå sig ned. Hav gerne vand og sodavand stående på bordet, så gæsterne kan få en ikke-alkoholisk drikkevare, hvis de har behov. Stil eventuelt nogle kort og raflebægere frem på bordene, så de ikke-dansende gæster kan more sig med andre aktiviteter, mens den anden halvdel af selskabet fyrer den af til gamle hits fra barndommen, ungdommen og nu.

Be the first to comment on "Gør dit hjem klar til fest"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*