Gør en forskel på kontoret med ergonomiske produkter

ergonomisk mus

Det er blevet meget populært at indrette kontorer med forskellige ergonomiske redskaber, men vidste du, at mange af dem faktisk ikke bare er en trend, men kan forhindre sygdomme?

Størstedelen af det moderne arbejdsmarked består af stillesiddende arbejde, og det, har man de sidste par år fundet ud af, er meget usundt. F.eks. kan det være meget skadeligt for ryggen. Derfor skal man have nogle gode kontorstole, hvor folk sidder i en mere rank stilling, frem for sammenkrummet. Mange af dem kan du se her: http://ergonomien.dk/

Med en god kontorstol kan du forhindre mange af de skader, som først viser sig efter mange år. Det er generelt problemet med arbejdsskader: De viser sig først længe efter, det er for sent. De kommer krybende i stilhed, de sniger sig ind på dig, og lige pludselig en dag kan du ikke sidde ned længere, eller det gør ondt i ryggen bare at ligge.

ikke ergonomisk kontor

Ergonomiske mus er vigtige

Grundlæggende betyder ergonomi, at man forsøger at forhindre skader, altså inden de sker. Mange ting behandler vi først, efter at de har vist sig, men mange ting kan man faktisk helt forhindre, hvis man tager de rigtige forholdsregler. Her er en ergonomisk mus en rigtig god start.

Med en ergonomisk mus forhindrer man nemlig de skader er flest kontormedarbejdere der rammes af. En ergonomisk mus er aflang og styres helt anderledes end en almindelig mus. En ergonomisk mus koster ofte mellem 1500 og 3500 kr.

Måske virker det som en stor økonomisk udgift at skifte alt inventaret ud i ens kontor med noget ergonomisk, men faktisk kan det viser sig at skabe økonomisk fremgang, hvis du gør. Hurtigt vil man opdage, at folk bliver meget mindre syge, og generelt vil folk være meget mere glade på arbejdspladsen.

Glæde er et vigtigt element af folks sundhed, så hvis folk kommer glade på arbejde, og de går glade hjem igen, så ved du, at du har en rigtig god arbejdsplads. Derfor skal dit kontor have ergonomiske produkter.

ergonomi er også at træne

Be the first to comment on "Gør en forskel på kontoret med ergonomiske produkter"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*