Hjemmet bør have et bordfodboldspil for hyggens skyld

bordfodbold

Hjemmet er stedet, hvor familien slapper af, nyder hinandens gode selskab og i øvrigt hygger sig så meget som muligt. En god og sjov måde at hygge sig på og have det hyggeligt sammen er ved at spille bordfodbold.

Dette er et spil, som er er godt at have til de mørke danske vinteraftener. Det er også et godt spil at have, når vennerne kommer på besøg, eller når der skal afholdes børnefødselsdage. Faktisk er der mange muligheder for at stille et fodboldbord op i hjemmet!

Køb et fodboldbord til stuen eller hobbyrummet

Når I har besluttet jer for at købe et godt bordfodboldspil til hjemmet, er det næste spørgsmål så, hvor i hjemmet det skal stå. Her har I heldigvis mange muligheder. I kan naturligvis vælge at sætte bordfodboldbordet op inde i stuen. Her vil det helt sikkert skabe liv og glade dage, når det er i brug!

Hvis ikke det passer helt med at have et stort fodboldbord stående fremme i dagligstuen, så kan I overveje et foldbart bord. Et eksempel på et foldbart bordfodboldspil kunne være Garlando G-Foldy, som er populært til hjemmet. Bordet kan nemt foldes op og køres væk, da det kommer med hjul.

Det er altid værd at være opmærksom på, at fodboldborde i god kvalitet også vejer en del. Dette kan have betydning for det underlag, som bordet står på. Fodboldborde vil nemlig altid rykke sig lidt under en intenst kamp, særligt hvis det er et tungt bord fra Bonzini. Et kvalitetsbord vejer omkring 60 kg eller mere. Hvis det rykker sig under en intenst kamp mellem far og hans venner, så kan parketgulvet potentielt tage skade.

Derfor bør bordet altid stilles på et gulvtæppe, eller endnu bedre i hobbyrummet i kælderen. Dette gælder særligt, hvis hobbyrummet har flisegulv eller væg-til-vægtæppe. Selv da kan det dog være fordelagtigt at sørge for, at der kommer filtdutter under Garlando- eller Bonzinibordet!

Køb et bordfodboldspil til børneværelset

Det kan også være, at det primært er børnene, som skal spille bordfodbold. Her kan I overveje at købe et bord til børneværelset, som børnene kan vokse med. Her kunne et mindre bord end et bord i standardstørrelse være en god ide. Nogle af disse borde er stadig store nok til, at voksne kan få glæde af at spille på dem. Derved har børnene både et bord, de kan vokse med, og forældrene kan samtidig også have glæde af bordet

Her er det værd at overveje at købe et bordfodboldspil, som har teleskopstænger snarere end gennemgående stænger. Hvis bordet kommer med gennemgående spillestænger, så kan jeres børn nemlig risikere at blive ramt af en stang i kampens hede. Det ville være en katastrofe, hvis et af jeres børn fik en gennemgående stang i øjet!

Et godt bord med teleskopstænger kunne være bordfodboldbordet Garlando F3, som er en mindre udgave af et fodboldbord i standardstørrelse. Med et godt bordfodboldspil til børneværelset, er familiens børn sikret mange gode stunder med deres venner og deres familie.

Be the first to comment on "Hjemmet bør have et bordfodboldspil for hyggens skyld"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*