Hold tyvene væk

sikkert hjem

Hvis ikke man kan føle sig tryg i sit eget hjem, hvor kan man så være det? Den tryghed, vi føler i vores eget hjem, bliver dagligt truet af tyve og andre kriminelle. Mennesker, der ser det som deres ret at bryde vores privatsfære på det groveste ved ubudent at trænge ind i noget af det det mest personlige vi ejer; vores hjem.

Det er en enormt ubehagelig og grim følelse, at komme tilbage til et hjem, der helt tydeligt bærer præg af, at der har været nogen siden man sidst låste døren. At der har været nogen for at endevende alle dine personlige ejendele med det ene formål at finde de mest værdifulde for så at kunne sælge dem videre.

Det er dog ikke kun ubehageligt at vende tilbage til et hjem, hvor der har været indbrud. Det kan også være direkte skadende for privatøkonomien. Afhængigt at hvor meget du pynter din bolig, og hvor dyre nipsting du har til at stå rundt i huset, kan du nemt blive bestjålet for flere tusinde kroner.

Penge, der ikke nødvendigvis er nemme at få fuldstændig tilbage igen. Ikke en gang gennem en forsikring. Derfor er det sikrest at sørge for, at et indbrud aldrig sker. At tyverisikre hjemmet, ikke kun for at kunne pynte sit hjem uden at være bange for at blive bestjålet, men i lige så høj grad for at kunne føle sig tryg i hverdagen. Du vil føle dig langt mere sikker i hjemmet såvel som i at tage på ferie, hvis du ved, at du har et godt og effektivt tyverisikringssystem installeret.

Tyverisikring af hjemmet

Heldigvis er der med den store bølge af teknologisk innovation i de seneste år også kommet langt mere avancerede tyverisikringssystemer. Der er mulighed for at tyverisikre huset med både tyverialarmer såvel som kameraer til lige præcis det sikkerhedsniveau, ud føler er nødvendigt.

Den mest klassiske tyverisikring er dog stadig en helt almindelig tyverialarm. En tyverialarm kan fås i mange forskellige teknologiske variationer. Du kan for eksempel installere kameraer, der transmitterer direkte til en app på telefonen. På den måde kan du se, hvem der lister rundt ude ved hoveddøren, selv når du ikke er hjemme.

Den mere klassiske tyverialarm findes også stadig, nu med den fordel, at den selv kan tilkalde politiet.

Hold øje med dine naboer

Langt den bedste tyverisikring er dog naboer, der er der for hinanden. Hvis du ikke vil være i nærheden af dit hjem idet næste stykke tid, så få dine naboer til lige at holde øje med dit hus. Få dem til at fjerne de reklamer, der alligevel bare flyder nedenfor postkassen og nærmest skriger op om, hvor tomt huset er.

Det er bevist, at nabolag, der er en del af initiativet nabohjælp, generelt oplever færre indbrud. Skilter man altså helt åbenlyst med, at det er et nabolag, hvor man ser efter hinanden, så er indbrudstyvene altså knap så begejstrede for at slå et smut forbi.

Ligegyldigt til hvilken grad du ønsker at tyverisikre dit hjem, så har du nu midlerne til at gøre det og til at gøre livet for tyven så surt som overhovedet muligt.

Be the first to comment on "Hold tyvene væk"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*