Ideer til indretning af hjemmets kontor

ikke ergonomisk kontor

Der findes mange gode og praktiske grunde til at få lavet et kontor i hjemmet. Det bliver også mere og mere normalt at arbejde hjemmefra. Flere og flere får arbejde som nemt kan klares hjemmefra. Men det kan godt være ret svært at komme i arbejdshumør, når du skal arbejde i sofaen eller ved spisebordet. Her er et hjemmekontor optimalt.

Når du så vælger at få et hjemmekontor, gælder det om at indrette kontoret, så det gavner dine arbejdsbehov og arbejdsvaner. Alle mennesker har hver sin måde at arbejde på. Der er også stor forskel på hvilket miljø man arbejder bedst i. Derfor skal du indrettet dit kontor efter dine behov, og ikke efter hvad andre mener.

Det gælder altså om at finde den indretning som bidrager til din energikilde og kreativitet. Du skal have et miljø som inspirerer og giver dig motivation til din arbejdsdag.

 

Indret kontoret til din fordel

Du bør indrette hjemmekontoret efter hvad du skal bruge kontoret til og hvilke arbejdsopgaver du har. Skal rummet både bruges til computerarbejde og kreative projekter, så om at male, tegne eller anden form for kreativt arbejde, så bør det have dette i mente når du skal vælge arbejdsbord.

En bordplade i laminat er praktisk til kreativt arbejde, da den er solid og nem at rengøre. Hvorimod en glasbordplade er mere dekorativ, men er næsten kun velegnet til computerarbejde.

 

Ønsker du et rum som øger din kreativitet og giver dig ny inspiration, så vil farver i rummet være en god ide.  Du bør derfor finde ud af hvilke farver som kan hjælpe dig til at være mere produktiv og kreativ, uden at farverne vil virke for distraherende at se på.

Skal du sidde i flere timer om dagen og arbejde, er det også en god ide at anskaffe dig en god kontorstol. Den skal både være behagelig og kunne indstilles i flere stillinger, så du sikre dig en god arbejdsstilling og på den måde undgår at få problemer med ryggen.

 

Pynt kontoret med dekorative kontorartikler

For at gøre dit kontor komplet, er det vigtigt med gode kontorartikler og andre kontortilbehør. Med lækre og sjove kontorartikler kan du nemt gøre arbejdet sjovere og lettere. Kontorartiklerne kan også være med til at give indretningen stilfuldt og gøre rummet behageligt at opholde dig i.

Du kan nemt spice hjemmekontoret op med nogle flotte og dekorative notesbøger og notesblokke. En flot opslagstavle eller magnet board kan både være en lækker måde at holde overblik over dine ideer og dit arbejde, men er samtidig også en dekorativ måde at give kontoret mere liv på. Synes du alligevel at en opslagstavle ser en smule kedelig ud, så kan du give tavlen nyt liv med flotte magneter.

Når du sidder og arbejder ved et skrivebord er det praktisk at have styr på dine skriveredskaber. Det kan du nemt gøre med flotte penneholdere, som findes i mange lækre varianter. Du kan finde flere praktiske og inspirerende kontorartikler på www.justmore.dk.

1 Kommentar på "Ideer til indretning af hjemmets kontor"

  1. Jeg synes det er et fedt oplæg, da et hjemmekontor skal være ét man gider at bruge en hel dag i. Jeg sidder selv i et kontorfællesskab, men nogle gange kan det være rart at kunne være hjemme og alene uden forstyrrelser. Derfor ville det give rigtig god mening, at pifte kontoret lidt op. Det her var god inspiration.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*