Indret børneværelset til kreativitet og leg

Indret børneværelset til kreativitet og leg

Vi lever i en tid hvor børn leger for lidt og hvor de er alt for meget foran en skærm konstant. Det gør at barnet ikke bliver lige så kreativt og ikke udvikler sig på samme måde. I denne artikel vil vi kigge nærmere på hvordan du som forældre, kan indrette et børneværelse til leg og kreativitet.

Undgå elektronik

Vil du gerne have at dit barn bliver kreativt og leger mest muligt, så er det en god ide helt at undgå elektronik på værelset. Hvis først det er kommet indenfor døren, så er det svært at kontrollere og så bliver det også brugt. Det er lidt det samme med slik og usunde sager, har du først købt det, så bliver det også spist. Derfor bør du undgå at få det ind på børnenes værelser. For når det ikke er der, så kan det heller ikke blive brugt. Når der ikke er noget elektronik på værelset, så er det nemmere for barnet at fokusere på de gode og kreative ting såsom at klippe og klistre, lege med sit legetøj og alle de andre gode ting som fremmer barnet.

Vælg legetøj der fremmer kreativiteten

Der findes meget forskelligt legetøj til børn, men hvis du står og skal vælge noget til dine børn, så vælg noget som fremmer dets kreativitet og hvor de skal tænke lidt for at lege med det. Det kan være trælegetøj, legetøj der styrker motorikken, lego eller måske en brio togbane. På Babyhimlen.dk kan du finde mange flere gode artikler om at vælge legetøj til dine børn. Vælg de simple ting, det behøves ikke være dyrt og flot, ofte er det legetøj som er simpelt som barnet leger bedst med.

Klip og klistre er altid et hit

Er der noget dit barn elsker, så er det når der bliver fundet en masse papir, blyanter, farver og andre ting frem som man kan bruge til at klippe og klistre og lave flotte ting med. Det kan være op til jul hvor i laver julehjerter og julenisser og dermed pynter hjemmet op. Det er meget mere personligt og hyggeligt at lave sine egne ting frem for at købe noget færdigproduceret. På Stjernebarn.dk kan du finde mange flere hyggelige og kreative ting at lave med dit barn. Du kan have en skuffe derhjemme hvor du har alle disse ting til at klippe og klistre og dit barn vil elske engang imellem at hive tingene frem og sammen kan i lave sjove og anderledes ting sammen.

Be the first to comment on "Indret børneværelset til kreativitet og leg"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*