Indret den store have til dyrehold

dyrefold

Der er intet skønnere end en stor, flot og velholdt have, hvor der er god plads både til familie og dyr. Hvis man er heldig at have en stor have, skal det også udnyttes. Man kan have plads til mange forskellige aktiviteter udenfor, og især om sommeren er det skønt med god plads udendørs. Læs videre her hvis du vil have nogle råd til, hvordan du indretter din have til dyrehold.

Overvej dine muligheder for dyrehold

Der er mange muligheder for at indrette haven, og specielt hvis det er en stor en af slagsen. Det er hyggeligt med dyr i hjemmet, og hvis du har en stor have, er der en del forskellige dyr, som du kan have plads til.

For eksempel kan du have plads til en hund eller to. Hunde skal selvfølgelig luftes, men en stor have er stadig alfa omega for at have en hund, i hvert fald hvis det er en større hund. Du kan også indrette din have til at holde høns. Der er selvfølgelig nogle forholdsregler, man bør tages sig i forhold til sine naboer, hvis man bor tæt i et villakvarter.

Pas på dine dyr

Hvis du for eksempel har hund i en større have, er det smart at indhegne haven, så du ikke risikerer, at den løber væk. For at sikre, at hunden bliver inde på din grund, er det en god idé at sætte hegn op. Hvis du gerne vil undgå mere havearbejde, kan det være en god idé at benytte stolpespyd. Med stolpespyd undgår du nemlig, at hegnet er i direkte kontakt med jorden, og på den måde er det lettere for dig at slå græs og lignende.

En anden fordel ved stolpespyd er, at det forhindrer slitage på hegnet. Hvis du for eksempel har hegn af træ, kan stolpespyd være en fordel, da træet ikke rådner på samme måde, når det er hævet over jorden. På den måde kan stolpespyd være en god investering på den lange bane, så du er fri for at udskifte hegnet ofte.

Suppler eventuelt med en køkkenhave

Hvis man har dyr, er det rart at bruge tiden udenfor, så man kan være sammen med dem. For eksempel elsker hunden, når den får lov at komme en tur med i haven. Det er dejligt med kvalitetstid sammen udenfor.

Hvis du for eksempel gerne vil have høns, er en køkkenhave også oplagt at få. Med høns har du gode muligheder for at komme af med ukrudt og affald fra dine afgrøder, fordi at hønsene gladeligt spiser den slags. På den måde kan du med høns og køkkenhave minimere madspild.

For at holde køkkenhave kan det være en god idé at investere i en havefræser. En havefræser er praktisk at have, så du kan dræne jorden for regnvand og gøre jorden løsere og mere luftig, og dermed sikre dig at få en god køkkenhave. En havefræser kan derfor være en god investering, fordi den giver dig kvalitet i køkkenhaven. Læs mere på havefraeser.dk og få et overblik over forskellige havefræsere.

Be the first to comment on "Indret den store have til dyrehold"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*