Indret soveværelset til både voksne og baby

kvinde ligger godt i sengen

Hvis man skal til at have sig en baby, og derfor skal indrette et babyværelse, så skal der jo også være plads til den voksne. Ellers kan det jo ikke hænge sammen. Medmindre man har den luksus at man ikke behøver at dele værelse med sin nyfødte, så kan man indberette soveværelset til både at kunne indeholde dig og din baby. I har jo begge brug for søvn, så der skal være plads til jer begge.

Gør det lettere og få din baby tættere

Når man får en baby, så indebærer det en masse søvnløse nætter, hvor man skal stå op for babyen. Babyer har nemlig brug for støtte og omsorg, og det skal de også om natten. Der er ikke noget, som hedder døgnrytme, en baby skal bare sove så meget den kan, for at den bedst muligt kan vokse sig stor og stærk. Spise og sove, det er hvad den skal fokusere på. Og så er det det hårde arbejde af en forælder, bare at følge trop. Derfor indebære det mange nætter, hvor man skal op på dumme tidspunkter og tjekke ind til babyen. Men du kan gøre det lettere for dig selv.

Hvorfor ikke placere jer i det samme soveværelse? Så er der ikke så langt til din baby og så hører du ham eller hende meget hurtigere og tydeligere. Så sparer du dig tiden, det tager at komme ind på din babys værelse. Nogle gange behøver du ikke engang at forlade værelset, hvis du har de vigtigste ting lige på sengebordet, og så kan du hurtigt lægge dig ned igen og sove videre. Du fjerner også eventuelle bekymringer om hvorvidt du kommer til at høre babyen, når du ligger i samme lokale, hvis det er noget som går dig på? Derfor kan det spare på en masse ting, hvis du flytter jer ind til hinanden!

Indret det fornuftigt

Så kommer det til selve indretningen af værelset. Hvordan skal tingene stå? Der skal mindst være plads til at din babys tremmeseng kan være der, og din seng og sengebord kan være der. Så skal der nok også være plads til at man kan gå rundt inde i værelset, eller i hvert fald komme fra seng til seng og fra seng til dør og ud. Ellers er der noget galt med værelset!

Men man kan starte med babyens seng. Den skal nok have en tremmeseng for at få dig en ordentlig ide om hvor meget sådan en fylder, så tag et kig ind på tremmesengen.dk. En tremmeseng kan bruges i flere af barnets første år, så det er det perfekte valg. Der er mange varianter, men de fleste tremmesenge fylder alle sammen nogenlunde lige meget. Så kommer det til din seng. Er du ene forælder, kan du måske blive nødt til at nøjes med en enkeltpersons seng og et enkelt sengebord. Ellers skal du ud i en to-personseng med to sengeborde, hvilket fylder særdeles meget mere. Det skal der tages vare for, om der overhovedet er plads til det og hvordan man så lige placere det i forhold til hinanden. Måske du også gerne vil have et ekstra sengebord ved tremmesengen, som kan være praktisk.

Be the first to comment on "Indret soveværelset til både voksne og baby"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*