Ligner dine fliser noget der er løgn? Få dine fliser til at fremstå som nye

rene fliser

Der er ikke noget mere lækkert end at komme hjem til et pænt hjem, når man har haft en travl dag på arbejdet. Det første du ser, når du triller ind ad indkørslen, er fliserne. De kan enten se flotte og rene ud og komplementere huset på pæneste vis, eller de kan få ejendommen til at se slidt og falmet ud.

Selvom du har fået lagt nogle utrolig flotte fliser, da drømmehuset blev bygget, vil de med tiden komme til at falme. Dette sker ved, at der kommer belægninger henover stenene. Selve stenene ændrer derfor ikke udseende, det er blot fastgroet skidt m.v., der sidder ovenpå og får dem til at se gamle ud.

Få genopfrisket fliserne med en omgang professionel fliserensning

Er du blevet lidt træt af at se på det, og har du måske overvejet at skifte fliserne ud, så indkørslen eller terrassen kan komme til at se ny ud igen? Det behøver du heldigvis ikke. Du kan i stedet blot kontakte et firma, der er professionelle inden for fliserensning.

De har nogle specielle værktøjer og metoder til at rense al belægningen af fliserne og fjerne skidt i fugerne. Efter endt behandling kommer terrassen og indkørslen til at fremstå lige så fin og ny, som dengang den blev anlagt. Behandlingen skader ikke flisernes overflade, så dette behøver du ikke at bekymre dig om.

Fliserens fjerner ikke kun skidt, men også flisepest. Flisepest er alger og mørke plamager på stenens overflader. Har fliserne været misligholdt, kan du dog risikere, at der vil være permanente skader på stenene i form af mørke områder, som er forårsaget af fugt og bevoksning. Disse plamager kan fjernes med kemisk behandling.

Forebyg nye belægninger på stenene med speciel imprægnering

Når fliserne er blevet renset helt rene, kan du vælge at få dem imprægneret. Dette er en beskyttelse, som beskytter fliserne mod nye belægninger og ukrudt. Som alle andre typer af imprægneringer, så holder dette ikke for evigt, da det med tiden slides af. Men til gengæld udskyder det processen, hvor fliserne kommer til at falme og få nye, grimme belægninger.

Imprægnering er ikke synlig på fliserne, så det ændrer ikke ved flisernes udseende. Imprægnering er ikke en nødvendighed, men det vil medføre, at fliserne fremstår pæne i længere tid, i forhold til fliser uden imprægnering. Hvis du gerne vil værne om miljøet, kan du vælge at få fliserne behandlet med miljøvenlige produkter.

Få fat i et professionelt firma med god erfaring inden for fliserens

Når du har bestemt dig for at få renset dine fliser, så kontakt et firma, der leverer denne ydelse. Du kan aftale en fast pris på forhånd, så du ved, hvad det vil komme til at koste. En ting er dog helt sikker – det er meget billigere at få renset de nuværende fliser, i forhold til at skulle lægge helt nye fliser. Resultatet bliver så pænt, at fliserne fremstår som helt nye og giver boligen et meget bedre førstehåndsindtryk.

Be the first to comment on "Ligner dine fliser noget der er løgn? Få dine fliser til at fremstå som nye"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*