Nyt tag og nyt look til huset

 Et nyt tag er både en stor og omfattende beslutning, og der er flere overvejelser der bør foretages inden man går i gang. Uanset om det drejer sig om nyt tag til din private villa, din erhvervsbygning eller ny tagkonstruktion til en offentlig bygning, så vil et nyt tag altid være en vigtig og markant del af bygningen. Et nyt tag skal ikke blot beskytte bygningen mod vind og vejr, men taget er også en meget synlig del af huset og har en stor arkitektonisk værdi for hvordan huset ser ud som helhed. Taget udgør altså en vigtig del af husets fremtoning og et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft.

Der findes mange forskellige tagbelægninger, men nogle er mere udbredte end andre. Det kan betale sig at tage sin bygherre med på råd, om hvilket materialevalg der er løsningen til netop dit projekt. Det klassiske valg er tegltaget, men også belægninger som beton, stål, tagpap og fibercement, kan være løsningen til dit nye tag. Hos firmaet www.gladsaxebyg.dk kan du få rådgivning og inspiration til et nyt tag der passer til dit byggeprojekt.

I nogle situationer kan der være bestemmelser i lokalplanen, om hvilke typer tage der er tilladt i et bestemt område – så husk at tjekke op på lokale regulationer, inden du starter.

 

Udskiftning af vinduer med Gladsaxe Byg

Udskiftning af vinduer giver ikke bare din bolig mere værdi og en bedre isolering, men det kan også give dit hus eller lejlighed et langt bedre lysindfald og et bedre indeklima. Vælges de rigtige materialer og farver – giver udskiftning af vinduer et flot løft til din bolig.

En af de største fordele ved at få foretaget en udskiftning af vinduer, er at skifte til mere energirigtige vinduer. En rigtig stor del af din boligs overfladeareal er dækket af vinduer. Derfor vil dårlige vinduer med lav isoleringsevne, typisk gøre din varmeregning langt højere end den kunne være med nye, gode energivinduer.

Hvad angår materialevalg, findes der masser af både nye og klassiske produkter at vælge imellem. Trævinduer i fyr, alu eller en kombination af træ-alu, gør vinduet utroligt modstandsdygtigt mod vind og vejr. Plastvinduer er nærmest vedligeholdelsesfrie og ligner almindelige trævinduer. Skal huset have en helt særlig udstråling af gammeldags kvalitet og håndværk, er du måske ude efter ægte mahognivinduer. Det afhænger af personlig stil og temperament at vælge vinduer, der passer til dit behov og din økonomi.

 

Be the first to comment on "Nyt tag og nyt look til huset"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*