Sådan du pifter du sommeren op hjemme i haven

Perlesten

Om sommeren er vi danskere for det meste ude, og med god grund, for de fleste danskere kan nikke genkende til, at efter en hård, grå og kold vinter, så er solens varme stråler om sommeren velmodtaget. Eftersom vi er så meget udendørs, så er det også en skam, hvis din have og terrasse ikke er klædt på til sommerens mange hyggestunder og aktiviteter. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du får din have og terrasse i topform.

Gør dit forarbejde inden sommersæsonen.

Hvis du ønsker en have og terrasse som er fin og vedligeholdt at se på over hele sommeren, så er det vigtigste du skal have in mente, at gøre dit forarbejde. Dette betyder at du bør luge i hækken og få alle de andre praktiske gøremål af vejen. Det kan eksempelvis også være at få moset imellem fliserne væk.

Det sværeste kan være at få øje på alt det der skal væk, når man selv er den som går op og ned af sin have til hverdag. Men det tør garanteres at dine kommende gæster vil bide mærke i det, og så er det træls ikke at have fået det gjort. Du kan derfor med fordel få en tredjemand til at se din have og terrasse igennem.

Undgå dette

Der er dog en ting du bør undgå at gøre for tidligt, og det er at klippe hæk for tidligt. Hvis du klipper din hæk for tidlidt, så vil du opleve at hækken vil gro ud igen i løbet af sommeren, fordi den gror så hurtigt på denne årstid. Modsat skal du heller ikke vente for længe, for så når din hæk ikke at gro nok ud til at den lukkes til igen, hvorfor du vil opleve at man muligvis kan kigge igennem den om vinteren.

Skab hyggestemning på terrassen med loungesæt og altanbord

Når din have er på plads, så er det vigtigt at du har de rette møbler til din terrasse. Det vigtigste med en terrasse, er at den skal sprede hygge og afslapning. Du kan f.eks. købe nogle udendørs sækkestole. Disse kan man samles og nyde et koldt glas hvidvin om. Et alternativ kan være et flot altanbord.

En varmeblæser vil også være en god idé at anskaffe. Hvis man har gæster til langt ud på aftenen, så kan det sagtens ske, at man begynder at fryse en smule. En varmeblæser vil sørge for at dine gæster stadig kan holde varmen og hygge sig i det gode selskab.

Man kan klæde sin terrasse på, på mange forskellige kreative måder. Hvis du er æstetisk anlagt, så kunne det også være en mulighed at have et lille vinkøleskab til at stå i hjørnet på terrassen.

Hvis du vil have en let og komfortabel løsning, så vælg et loungesæt.

Hvis du skal være klædt på til mange gæster

Hvis du er typen som elsker at stable en stor fest på benene, så har du tilmed brug for nogle møbler som kan rumme den mængde mennesker.

loungesaet.dk finder du de fedeste terrassemøbler, som med garanti vil pifte din have op til nye højder. Du kan blandt andet finde et haveloungesæt, som er U-formet og virkelig spreder hygge og fælleskab.

Be the first to comment on "Sådan du pifter du sommeren op hjemme i haven"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*