Sådan får du den mest effektive støvsugning

Sådan får du den mest effektive støvsugning

Støvsugning er faktisk, i modsætning til hvad mange tror, lidt en kunstform. Rengøring er virkeligt et håndværk, og god rengøring i en bolig gør den federe at se på og hyggeligere at bo i.
Men desværre er det de færreste af os, som faktisk forstår, hvordan man skal støvsuge rigtigt. Derfor vil du nedenfor finde 4 forskellige tips, som du kan bruge til at gøre bedre rent!

Før du starter, skal der vedligeholdes

En støvsuger er et værktøj, som bruges til et håndværk, og derfor skal den, som ethvert andet værktøj, vedligeholdes og gøres ren.
Her er det vigtigt, at du kigger på posen og sørger for, at den ikke er fyldt for meget op. For meget indhold vil skabe dårlig luftstrømning og nedsætte ydeevnen.
Derudover, så bør støvsugeren også bare være ren. Når den ikke er det, så kan der sidde skidt og møg inde i forskellige komponenter og det gør, at luften ofte har meget sværere ved at strømme igennem og rent faktisk suge på den måde, som en støvsuger nu skal.

Besøg stoevsugeren.dk og find den rette støvsuger.

Støv af, før du starter

Tit, så starter en rengøringsrutine med en støvsuger. Den er nem at svinge, vi kan alle finde ud af det, og det giver resultater, som hurtigt kan ses. Men når man så skal til at støve af senere, så vil du sjældent få al støvet med en klud – det, som du ikke får, ender alt for ofte på gulvet.
Så derfor så skal hele din rutine altså sørge for, at så meget af støvet i dit hjem, som overhovedet muligt, er landet på gulvet. Så er der nemlig mulighed for at tage det hele med støvsugeren, som jo er mere effektivt end at gå rundt med kluden én gang til.

Flyt gerne møblerne

Møbler, såsom sofaer og borde, er tit nogle, som bare står indtil man skal ommøblere. Men det kan altså være super smart lige at få dem flyttet lidt rundt, når du gør rent.
For det er ikke bare, at der kan samles meget støv ved et sofaben, men det er også fordi, at det at tage alt det støv, som kan samle sig derunder, faktisk også er godt for indeklimaet. Det kan mærkes, at der er mindre støv i luften, også selvom du kun har fjernet støv, som de færreste af os ser.

Tag gerne støvsugningen i flere omgange

Hvis du virkeligt vil gøre hovedrent med støvsugeren, så er der ingen tvivl om, at den skal svinges mere end én gang.
For de støvsugere, som vi har i hjemmet, er sjældent stærke nok til at tage det hele på én gang. Derfor er det meget vigtigt, at du eksempelvis støvsuger børneværelset én gang i én retning, og så gør det en anden gang i en anden retning.
For støv kan lægge sig overalt og være træls at få fat i, men nogle gange skubber vi altså også skidtet lidt rundt, mens vi støvsuger. Med denne taktik, så får du meget mere af støvet!

Be the first to comment on "Sådan får du den mest effektive støvsugning"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*