Sådan får du flotte fliser på terrassen

fin ny terrasse

Der er få ting, der er mere afslappende end at tilbringe timevis i sin egen, skønne have. Om det er i selskab med familien, alene-tid i solen eller med grillmad på bordet, er der tale om nogle af de allerskønneste timer. Af samme årsag kan det virkelig være pengene værd at investere i at gøre de udendørs omgivelser omkring dit hjem pæne og dermed endnu mere behagelige at opholde sig i.

Mange har fliseterrasser, fordi fliser udgør et rigtig praktisk og pænt underlag til eksempelvis havemøbler eller en grill. Men præcis ligesom med så mange andre ting, kræver fliser vedligeholdelse, hvis man ønsker, at de skal blive ved med at være pæne over længere tid. Den mest oplagte og effektive måde at sørge for, at din fliser forbliver pæne eller bliver pæne igen er ved en fliserens.

1 – Hvad er fliserens?

Fliserens er som ordet antyder kort sagt rens af fliser. Mange oplever, at fliser over tid mister deres oprindelige farve og får grimme pletter. Disse pletter kaldes flisepest og består af grågrønne alger, som langsomt breder sig ud over alle fliserne. Dette er helt naturligt og er meget svært at undgå, da det blandt andet opstår i kraft af det danske vind og vejr. Til gengæld er det muligt helt at fjerne alle former for alger, mod og misfarvninger, således at fliserne kommer til at se helt nye ud igen – hvis man sørger for at få sine fliser renset i tide. Når fliserne får flisepest sidder svampen nemlig dybt nede i fliserne. Algerne har rødder, som sætter sig fast i overfladen, hvilket kan forårsage revner, der over tid ødelægge fliserne og desuden kan sprede sig området omkring fliserne.

2 – Hvorfor vælge professionel rens af fliser

Nogle vælger selv at rense deres fliser ved at anskaffe sig en hedvandsrenser i eksempelvil et byggemarked. Men det kan i højere grad anbefales at få sine fliser renset af et professionelt firma. Dette giver i langt de fleste både et bedre resultat umiddelbart og på længere sigt. For at skåne fliserne, når de renses, er det vigtigt at få dem renset professionelt. Der benyttes vand og algebehandling til at rense fliserne – dels med en hedvandsrenser, som spuler fliserne med varmt vand. Således renses fliserne både på overfladen og desinficeres i dybden, hvilket giver et godt resultat både nu her og på længere sigt.

3 – Få dine fliser renset af Ingen Alger

Vil du gerne have foretaget rens af fliser i din have, og vil du gerne sikre dig, at det gøres ordentligt, er det værd at kontakte Ingen Alger, som blandt andet specialiserer sig i netop fliserens. Virksomheden tilbyder gode priser og et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet. Du kan bestille rens af fliser via virksomhedens hjemmeside, hvor du betaler en på forhånd aftalt pris pr. kvadratmeter, du ønsker renset.

Ingen Alger bruger miljøgodkendte materialer, når de renser dine fliser, og du er garanteret et rigtig flot og holdbart resultat. Få smukke fliser og gør timerne, du tilbringer på din terrasse endnu skønnere.

Be the first to comment on "Sådan får du flotte fliser på terrassen"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*