Sådan finder du møbler, der passer til dit hjems stil

Stue der er indrettet med god stil

Er du på udkig efter nye møbler til dit hjem, der passer til resten af husets stil? Indimellem skal der forandring til. Men det kan hurtigt blive en større proces at finde de helt rigtige møbler, der både skal have de rigtige mål, stil og komfort. Dit hjem er din base. Det betyder med andre ord, at du skal føle dig hjemme og tilpas. Derfor er det også vigtigt, at dit hjem afspejler dig og giver alle, der kommer på besøg et præg om, hvem du er. Nedenfor kan du finde inspiration til, hvordan du kan finde de helt rette møbler, som både passer til resten af hjemmets stil, men som også afspejler dig og din personlighed.

Møbler med farver og nuancer

Vidste du, at det kan gøre underværker at vælge møbler i farver? Hvis du på nuværende tidspunkt har et meget farveløst hjem, der følger den nordiske stil, kan det indimellem være nødvendigt at pryde hjemmet med farver. Det behøver nemlig ikke kun at være væggene, der får en klat maling i farver. Du har også mulighed for at sammensætte dine møbler af elementer i alle de farver, du synes allerbedst om. Du kan for eksempel overveje at skabe et retro-look, hvor du kombinerer forskellige farver. Du kan også blot vælge ét møbel i hjemmet, der skal være i en helt særlig farve.

Det skaber kontrast til de øvrige elementer og gør hjemmet varmt og hyggeligt uden, at du nødvendigvis bryder med resten af stilen. Kontraster skaber liv i indretningen. Hvis du vil være sikker på, at indretningen og din stil kan bære et møbel i en farve, der skiller sig ud fra mængden, kan du altid vælge et klassisk design. Designet kan i sig selv bære alle slags farver og er en god løsning, hvis de øvrige møbler er holdt i minimalistiske designs og afdæmpede farver.

Et enkelt og stilrigt udtryk hos Sika-design

Hvis du ikke er så meget til farver, men godt kan lide en minimalistisk og enkelt stil, kan du altid vælge møbler i identiske farver. Din stil kan sagtens være afdæmpet uden at på kompromis med kvalitet, komfort, materialer og håndværk. Det i sig selv kan gøre store underværker, så længe møblerne er af god kvalitet. Mange gange kan smukke, enkle og minimalistiske møbler bære hele indretningen. Hvis du senere får lyst til at give indretningen kontraster, kan du altid våge pelsen og købe tæpper, puder og malerier i skønne farver.

Noget, der altid virker i indretningen, er møbler i lækre træ- eller bambusmaterialer. Hos Sika-Design finder du smukke håndlavede møbler i bambus, der pryder ethvert nordisk hjem. Bambus er ofte forbundet med orangerier, drivhuse, terrasser eller sommerhuse. Bambus er dog med tiden blevet mere og mere populært i indretningen og bidrager til en smuk indretning. Her finder du stadig en god komfort og et formidabelt håndværk i afdæmpede farver. Tvivl ej – kurvemøblerne har allerede vundet stor indpas i samtlige danske hjem, og det er med sikkerhed noget, vi i fremtiden kommer til at se meget mere til. Find dem hos Sika-design.

Be the first to comment on "Sådan finder du møbler, der passer til dit hjems stil"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*