Sådan kommer du kalken til livs på dit badeværelse

Rengøring

Der samler sig mange bakterier i badeværelset og det er vigtigt at der i dette rum jævnligt bliver gjort rent. Overflade rengøring er nemt nok i sig selv, men der er mange kroge og elementer i et badeværelse, som har brug for en kærlig hånd. Der er dog ikke kun mange kroge, elementer og dermed mange forskellige rengøringsrutiner på et badeværelse, der er også kalk. Kalk er ikke det sjoveste at få rent og har du ikke knækket koden, så kræver det hårdt arbejde og knofedt. Kalk kan efterlade både håndvask, toilet og badet i en tilstand, hvor det ser meget beskidt ud også selvom det er rent. Her kan du læse og lære mere om, hvordan du kommer kalken til livs i dit badeværelse.

Kiehl AvenisFoam – et rengøringsmiddel der skaber effektive resultater

Før du effektivt kan fjerne kalken fra dit badeværelse, så er der nogle forberedelser du skal foretage dig. Kalkaflejringer og skidt sætter sig ofte fast i brusenichen eller badekarret. Det kræver en god omgang knofedt eller disse tips til at få det rent. Først og fremmest er det vigtigt at du rengøre hele badet for fedtrester og skidt, på den måde er det nemmere for dig at bekæmpe kalken direkte bagefter. Vil du gerne gøre det nemmere for dig selv, så er Kiehl AvenisFoam rengøringsmidlet for dig. Det er nemlig et 2i1 rengøringsmiddel, som både virker som sanitetsrens og kalkfjerner. Det vil sige du kan bruge Kiehl AvenisFoam til at rengøre dit badeværelse, nemt og effektivt. Med andre rengøringsmidler skal du rengøre to gange, først skal der fjernes fedt og skidt og derefter kalk. Kiehl AvenisFoam samler disse to skridt og gør dermed rengøringen nemmere for dig og vil efterlade dit badeværelse rent og kalkfrit.

Et rengøringsmiddel der kan bruges til hele badeværelset

Kiehl AvenisFoam er et rengøringsmiddel som du med fordel kan bruge på hele badeværelse. Du kan både bruge det til rengøring af toilettet, til fliserne og til håndvasken. Er der gået mere end, en uge siden du sidst gjorde dit badeværelse rent, så kan det være en god idé at rengøre toiletkummen og under brættet, for derefter at skylle det ud og så til sidst lægge det i blød. På den måde opnår du de bedste resultater på dit badeværelse og du vil også lette rengøringsprocessen. Få et rent og skinnende badeværelse effektiv med de rette rengøringsmidler.

Be the first to comment on "Sådan kommer du kalken til livs på dit badeværelse"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*