Sådan sikrer du dig et tidsløst badeværelse

Badeværelse med fliser

Skal du have renoveret dit badeværelse? Eller er du måske ved at bygge nyt? Så har du sikkert allerede rigtig mange overvejelser omkring, hvordan det skal se ud. Måske har du lyst til at hoppe med på en modebølge og prøve en vild farve af til fliser eller håndvask. Måske vil du hellere sikre dig et elegant og tidsløst design, som du bliver glad for i rigtig mange år frem. Hvis det sidste er tilfældet, kan du hente inspiration lige her. 

Farvevalg

For at sikre det tidsløse er du desværre nødt til at sige farvel til drømmen om det karrygule eller postkasserøde badeværelse. Pangfarver er, hvis ikke umulige, så i hvert fald meget svære at tænke ind i et tidsløst og eksklusivt design, fordi moden hele tiden skifter. Du ved selv, hvordan du har det med badeværelser fra 70’erne eller 80’erne. Derfor bør du vælge en mere klassisk og afdæmpet farve, som eksempelvis hvid, grå, petroleum eller sandfarvet.

Kvalitet

Det betaler sig at vælge nogle lækre kvalitetsfliser. De holder længere og udsender en aura af luksuriøs elegance. Prøv eksempelvis at gå efter nogle håndlavede marokkanske fliser fra marokk.dk, som både er elegante og afdæmpede i farverne.

Mønstre?

Du kan sagtens have mønster på dine fliser og stadig opnå et tidsløst helhedsbillede. Her er det bare utrolig vigtigt, at du er helt afklaret med, at du vil kunne lide det valgte mønster om mange år. Du kan i stedet vælge nogle fliser i en atypisk form, som du så kan lægge i et mønster. I stedet for de klassiske kvadratiske kan du eksempelvis vælge diamantformede eller aflange fliser.

De marokkanske fliser fra Marokk findes i flere forskellige faconer og farver, som kan kombineres på kryds og på tværs – faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Alt det løse

Husk at du, selvom du får lagt afdæmpede fliser i dit badeværelse, altid kan pifte det op med farver, som du sukker efter lige nu, i form af håndklæder, sæbedispenser, badeforhæng og deslige. Fliserne bliver på i mange år – resten kan skiftes ud med jævne mellemrum.

Badeværelse uden fliser

Be the first to comment on "Sådan sikrer du dig et tidsløst badeværelse"

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.


*